Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een computer te beschermen tegen elektrostatische ontlading ( ESD )
Iedereen die een schok heeft gevoeld tijdens het aanraken van een deurknop na lopen over tapijt is bekend met elektrostatische ontlading ( ESD. ) Statische elektriciteit snel overstappen van een hand aan de deurknop kan pijnlijk zijn voor mensen maar hetzelfde principe kan worden destructief voor computers . Het menselijk lichaam heeft bijna altijd statische elektriciteit opgebouwd op het in sommige capaciteit en de CPU , geheugen en uitbreidingskaarten kunnen allemaal zwaar beschadigd worden als statische elektriciteit wordt ontladen op hen terwijl u bezig bent met de onderdelen . Het beschermen van een computer van ESD is eenvoudig , maar vergt enige voorbereiding . Wat je nodig hebt
Anti - statische pols wrap
Toon Meer Aanwijzingen

Shutdown computer 1 volledig voordat aan het werken, maar laat de overspanningsbeveiliging aangesloten inch Uw computer moet worden uitgeschakeld omdat bezig terwijl deze wordt uitgevoerd kan beschadigen , maar laat het aangesloten op de overspanningsbeveiliging houdt een aarden element in de plaats die kan helpen elimineren ESD . kopen van 2

draag een antistatische polsband wanneer het werken aan uw computer componenten . Aard uzelf voorafgaand aan het openen van de computerbehuizing door het aanraken van de metalen behuizing van de computer . De pols wrap heeft een aansluiting op het dat u in contact blijven met de behuizing terwijl u werkt op de computer . Bevestig de clip aan de polsriem om de behuizing nadat je al hebt aangeraakt de behuizing zelf aan een opbouw van statische elektriciteit te aarden.
3

Vermijd het openen van uw computer op elk gewenst moment , terwijl op tapijt . Tapijt draagt ​​bij aan een opbouw van statische elektriciteit , zodat het openen van uw computer , terwijl op tapijt vergroot het risico op elektrostatische ontlading .
4

Behandel alle uitbreidingskaarten aan de randen vast en niet door de circuits . Als er een ontlading , de randen hebben meer kans om te kunnen weerstaan ​​het in vergelijking met een directe schok voor de circuits .
5

Houd alle computer onderdelen in hun anti - statische zakken tot ze klaar zijn te gebruiken . De zakken ze komen in zijn ontworpen om te voorkomen dat ESD zodat ze veilig binnen hen zou moeten zijn totdat u klaar bent om ze te gebruiken zijn .
6

Store alle computeronderdelen in warmere omstandigheden met luchtvochtigheid tussen de 50 tot 60 procent . Vermijd het doen van een circuit werk op de computer in de koeler , droger voorwaarden omdat de kans van ESD zijn veel hoger .
7

Vermijd het dragen van wol of nylon kleding bij het hanteren van computeronderdelen . Evenzo houdt kleding uit de buurt van de computer besturen en het geheugen sinds statische elektriciteit opbouwt aanzienlijk op kleding, vooral wol en nylon .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de volgorde waarin de SATA…
·Hoe maak je een Turing Machine…
·Stroomverbruik van een compute…
·Hoe maak je een Disk Drive Wip…
·Digitale fotolijsten en functi…
·Kan ik Reverse een harde schij…
·Wat is het nut van een tweede …
·Hoe maak je een Logitech Game …
·Zijn AMD Dual Cores sneller da…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Trouble With Crossfire 
·Hoe om notities te maken op een iPad met…
·Mijn Toshiba A15 Zal niet Bootup 
·Microdrives zijn harde schijven ontworpe…
·Hoe te besparen op een SD-kaart op een P…
·Verschil tussen 64-bit & 32 Bit Systems 
·Hoe je luidsprekers aan de slag op eMach…
·Hoe kan ik zien of mijn grafische kaart …
·Directx 9 Compatibel Videokaarten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com