Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Verschil tussen 64-bit & 32 Bit Systems
Tweeëndertig - bits systemen waren de norm voor een groot deel van de jaren 1990 en vroege jaren 2000 , maar als de technologie krachtiger en goedkoper is geworden , 64 - bit systemen zijn nu net zo gemakkelijk beschikbaar . Het verschil tussen de twee is meestal gerelateerd aan rekenkracht . Hoe u gebruik maken van uw computer zal bepalen hoe belangrijk het is dat u een 64 - bits systeem . Besturingssystemen zoals Windows Vista en Windows 7 zijn verdeeld in 32 - en 64 - bits versies . Verschillen

wezen , het verschil tussen 64 - en 32 - bit systemen is hoe ze gegevens te verwerken . Een 64 - bit systeem kan gegevens verwerken met een snelheid van 64 bits tegelijk . Een 32 - bits slechts 32 bits tegelijkertijd verwerken . Dus een 64 - bit chip kan beter omgaan met meer intensieve toepassingen omwille van zijn hogere data transfer rate . Dit betekent ook dat 64 - bits processors zijn beter in staat om volledig gebruik te maken van de voordelen van extra systeemgeheugen , zoals gegevens in en uit het RAM-geheugen kan bewegen in een sneller tempo .
Multitasking

Multitasking , of het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk , is de plaats waar de 64 - bits systeem is met name superieur . De mogelijkheid om tweemaal de hoeveelheid data verwerken tegelijk, een 32 - bits systeem kan een 64 - bits systeem naadloos multitasking . Een 32 -bits systeem kan ook multitasken , maar het zal langzamer zijn . Zelfs als de systemen dezelfde hoeveelheid RAM-geheugen , zal het 64 - bits systeem sneller zijn, omdat het de extra RAM-geheugen efficiënter kunt gebruiken .
Software

Krachtige applicaties worden meestal verkocht in beide formaten . Het runnen van een 32 - bits versie van een applicatie op een 64 - bits systeem werkt prima , maar je zal niet alle snelheid voordelen zoals u zou doen met een echte 64 - bits versie van de hebben . Als je een 32 - bit systeem en overweegt upgraden naar 64 , bedenkt hoeveel programma's je zou moeten kopen in de 64 - bits versie naar de meest werkelijk uit je upgrade .
Compatibiliteit < br >

Terwijl een 64 - bits systeem kan 32 -bits software te draaien zonder een probleem , het omgekeerde is niet waar . Vierenzestig - bits versies van software vereisen dat je processor haar activiteiten kan verwerken op de hogere snelheid . Andere gerelateerde hardware , zoals harde schijven en het systeemgeheugen , moet ook 64 - bit compatible .
Power Users

zijn De gemiddelde gebruiker zal niet in de gaten voor de hand liggende voordelen van het hebben van een 64 - bit systeem . Eenvoudige taken zoals surfen op het web of het controleren van e-mail zal net als vloeistof op een 32 - bits systeem . Voor toepassingen die grote blokken geheugen en ingewikkelde processen voor langere tijd te verwerken , echter 64 - bits systemen bieden merkbare verbeteringen . Als u gebruik maakt van uw computer naar een baan die multimedia bewerken of schepping impliceert , 64 -bits vermogen is essentieel voor een maximale productiviteit .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is een Pci - E Port 
·Wat is een PCI- communicatie-a…
·Hoe je RAM wijzigen in een Ins…
·Hulpmiddelen voor de verwijder…
·Hoe Memory Modules In moederbo…
·Hoe kan ik geheugen vervangen …
·Wat is de AUX_PWR op een Dell …
·Vergelijking van ATX moederbor…
·Hoe kan ik een computer batter…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Welke iPad : 16 , 32 of 64 
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
  Hardware Articles
·Radeon Saphire X1650 Installatie 
·Wat is een FDC Failure ? 
·CD /DVD-speler in de MacBook Pro zal nie…
·Hoe te wijzigen kleuren op een inkjetpri…
·Bescherming High Voltage van Electronics…
·Wat voor soort RAM Heeft een Dell Inspir…
·Het krijgen van een computer te werken m…
·Elektronische printplaten bevatten goud …
·Hoe naar extern geheugen toevoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com