Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
LightScribe DVD Problemen
CD afdrukken van etiketten was niet zo eenvoudig om te doen 10 jaar geleden als het nu is . LightScribe maakt het afdrukken van afbeeldingen en tekst op de bovenkant van cd's en dvd's zo eenvoudig als het gebruik van uw printer thuis . Verpakt met een combinatie van unieke software en hardware , zal LightScribe uw afbeeldingen en tekst rechtstreeks op de bovenkant van elke compatibele compact disc af te drukken . Functie

LightScribe
behandelt zowel het branden van data proces als het label drukproces . Wanneer een DVD disc het proces van het branden van uw film , Gegevens of Music heeft voltooid , neem dan gewoon het schijfje uit het LightScribe-station , draai de dvd om en steek deze weer in de drive om het DVD label drukproces beginnen . Als de schijf niet wordt omgedraaid nadat ze teruggeplaatst het LightScribe- programma zal een fout niet in staat om verder te gaan tegenkomen .
Printing

De LightScribe printer maakt gebruik van een zeer gerichte punt van licht om " etsen " de gedrukte tekst en afbeeldingen op het oppervlak van uw dvd . Bij het afdrukken van grote afbeeldingen van het proces zal veel langer duren in vergelijking met het afdrukken van kleinere afbeeldingen. Dit probleem kan worden ondervangen door het afdrukken in beide Title -modus of Content -modus . Afdrukken in de modus Full zal de meeste tijd duren ; Volledige modus prints op het gehele oppervlak van de schijf , terwijl Titel en inhoud -modus niet
Hardware
< . p > Als u LightScribe-dvd's , maar je hoeft niet een LightScribe-station hebt , zult u niet in staat zijn om af te drukken op uw DVD's . Als u wilt afdrukken op een compatibele schijven vereist een LightScribe- compatibele schijf . Als uw schijf heeft een LightScribe- logo op de voorkant van het, je hebt een LightScribe enabled rijden . Als je niet het logo te zien , op zoek naar een LightScribe- sticker ergens anders op uw machine . Een LightScribe- schijf installeren vereist hardware deskundigheid , het installeren van de hardware zelf kan leiden tot problemen of zelfs schade aan de hardware . Bij twijfel, zoeken naar de diensten van een professional.
Software

Om uw dvd-labels u speciale software nodig hebt met succes te branden . Deze software is vrij beschikbaar op de website van LightScribe ( zie hieronder bronnen ) . Problemen zullen optreden als u probeert om de verkeerde versie van de LightScribe- software op uw computer te installeren . Bijvoorbeeld , als uw computer is een Mac moet je de Mac-versie van de LightScribe- software te downloaden en installeren . Op dezelfde manier als je een PC moet u de PC- versie te installeren .
Media

LightScribe-schijven
zijn zowel cd's en dvd's . De schijven zijn geen gewone , elke schijf heeft een speciale coating die het gezicht van de schijf die het mogelijk maakt de LightScribe-station aan uw afbeeldingen en tekst af te drukken . U kunt deze schijven online te bestellen ( zie onder bronnen ) of van een winkel , kijk maar naar het LightScribe -logo op de verpakking van de disc . Als u probeert af te drukken op cd's of dvd's die niet zijn gecertificeerd LightScribe media kun je uiteindelijk beschadiging van uw DVD en computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je foto's overbrengen van …
·Hoe het opzetten van een 4 - k…
·LGA775 Compatible Processor 
·Computer Organisatie & Structu…
·Hoe te Overclock Dell Computer…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·DirectX 9 compatibele Kaarten 
·Wat is het verschil tussen de …
·Hoe aan dia's scannen met de H…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
Hoe Video Transfer naar DVD Zonder een C…
  Hardware Articles
·De specificaties van een HP DV6747 
·Hoe kan ik een oud moederbord te gebruik…
·Mijn computer zal niet Soort My 2GB SD-k…
·Hoe maak je een Dode PC moederbord Probl…
·Hoe naar Mount een ISO naar een Flash Dr…
·Hoe laptop resolutie verhogen 
·Canon MP210 : Error Code E3 
·Informatie over Computer Hardware 
·Scannen Met behulp van een HP 1350 Print…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com