Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP DV6426 Specs
De HP dv6426 behoort tot de Pavilion merk van multimedia laptops ontwikkeld door Hewlett - Packard . Deze laptop configuratie is bedoeld voor personen die gebruik maken van hun laptops voor entertainment en multimedia doeleinden . Met behulp van een krachtige processor en Microsoft Windows ' besturingssysteem , de HP Pavilion dv6426 heeft specificaties en functies die geschikt zijn voor potentiële high - end laptop kopers kunnen zijn . Processor en geheugen

De HP Pavilion dv6426 is uitgerust met een 2,0-GHz Intel Centrino Duo-processor , met Intel Core Duo -technologie . De processor beschikt over 2 MB L2 cache , een Front Side Bus van 533 MHz en 1024 MB DDR2 RAM ( uitbreidbaar tot 2048 MB ) . De processor maakt gebruik van Intel Macht Coördinatie en Deeper Sleep , die de macht overdraagt ​​aan de gebieden van de processor die het nodig heeft . De laptop maakt ook gebruik van Intel Digital Media Boost , wat verbeterde prestaties biedt voor floating - point intensieve applicaties zoals video-games , 3D CAD-tools en digitale fotografie .
Harde schijf en grafische

De HP Pavilion dv6426 is uitgerust met een seriële ATA harde schijf met een capaciteit van 160 GB heeft . Daarnaast is de laptop voorzien van een LightScribe Super Multi 8X DVD /CD combo drive die in staat is om dvd's in de DVD ± R te creëren en de DVDRW -formaat . Het paviljoen heeft een 15,4 - inch WXGA high - definition BrightView breedbeeldscherm met een resolutie van 1280 bij 800 . Het display wordt aangedreven met behulp van de Intel Graphics Media Accelerator 950 grafische kaart . De kaart gebruikt tot 224 MB in videogeheugen .
Aansluitingen en poorten

De HP Pavilion dv6426 maakt gebruik van een verscheidenheid van verschillende aansluitingen voor toegang tot het internet en andere netwerken . De laptop heeft een high speed 56k modem en een geïntegreerde 10/100Base-T Ethernet LAN ( RJ - 45 -connector ) . Het paviljoen maakt draadloos verbinding met de Intel PRO /Wireless 3945 ( a /b /g ) netwerkaansluiting . Drie USB 2.0-poorten zijn opgenomen op de laptop , evenals een 5 -in-1 geïntegreerde digitale medialezer , twee hoofdtelefoon -poorten en een microfoon -ingang .
Software en afmetingen

de HP Pavilion dv6426 geleverd met het Microsoft Windows ' Vista Home Premium besturingssysteem. Beveiligingssoftware meegeleverd met de laptop bevat Symantec Norton Internet Security 2007 , HP Total Care Help en ondersteuning , en PC-herstel . Het paviljoen heeft een lengte van 14,05 centimeter , een breedte van 10,12 centimeter en een hoogte van 1.69 inch. Het apparaat weegt £ 6,14 en bevat een 65 Watt AC adapter en een zes - cell lithium - ion batterij .

Previous: Next:
  laptops
·Wat is de normale temperatuur …
·Hoe kan ik een Sony VAIO PCV -…
·Hoe Laptop Helderheid van het …
·Hoe kan ik een laptop on a Pla…
·Hoe de ventilator vervangen op…
·Problemen met piepen op een De…
·IBM ThinkPad 380D Specificatie…
·HP NC8230 Quick Specs 
·Hoe de prestaties van een Thin…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Great Gaming Computer ve…
·Hoe te Asus 901 Get Back to Default Sett…
·DIY Upright Stand voor Laptops 
·Waarom wordt mijn computer Piep Als ik I…
·Bestandstypen op Kindle 
·Waterstof & Electronic Frequency Generat…
·Hoe te activeren CrossFire 
·Hoe maak je een dataschijf te branden 
·Hoe de processor wijzigen op een HP DV60…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com