Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een Great Gaming Computer verdienen met een Cosmos RC 1000 Case
De Cooler Master Cosmos RC - 1000 case is een high - end case voor iedereen die wil een bijna stille pc . Met extra materialen voor akoestische demping , de case biedt ook een overvloed aan extra functies die zijn van harte welkom aan de macht gebruikers, zoals gamers . Met schroefloze 5.25 inch bays , een verwijderbaar schroefloze zijpaneel en de levering van een kleine gespecialiseerde gereedschapskist , het is ook een ideale uitvalsbasis om mee te beginnen met het bouwen van uw droom gaming computer . Wat je nodig hebt
Cooler Master Cosmos RC - 1000 case
Voeding
Moederbord
Geheugen
Processor en koelunit
Grafische kaart
Harde schijf
Optische drive
randapparatuur ( muis , toetsenbord, monitor ) op Twitter Geluidskaart ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de zaak op zijn kant op een harde , stevige ondergrond waar heb je genoeg licht om het werk door . Je moet geen extra hulpmiddelen nodig hebben , omdat alles is voorzien , waaronder schroevendraaiers . Verwijder het zijpaneel van de behuizing. Kopen van 2

Installeer de voeding aan op de PSU baai aan de onderkant van de zaak , het bevestigen met de bijgeleverde schroeven .
3

Installeer het moederbord in de lade . De lade is vastgezet op zijn plaats . Bevestig het moederbord afstandhouders , mits hun locaties overeenkomen met de plaatsen van de schroefgaten in het moederbord . Plaats het moederbord in de lade en zet deze vast .
4

Trek de hendel naast de CPU-socket van het moederbord en plaats de CPU in de socket . Trek aan de hendel weer naar beneden om te vergrendelen .
5

Installeer het koelelement en de ventilator eenheid over de processor . Zorg ervoor dat er een laag van thermische pasta op de onderzijde van het koelelement . Met stock koeling oplossingen , moet dit reeds worden verstrekt . Clip het koellichaam op de CPU door het aanbrengen van de metalen clips aan de inkepingen rond de socket . Trek de retentie balk om het stevig vast te zetten terug . Sluit de kabel van de ventilator van de CPU fan op het moederbord CPU-ventilator socket .
6

Plaats de memory sticks in het beschikbare geheugen sockets door terugtrekken van de hendels aan beide uiteinden , steken het geheugen in en trekken de hendels weer naar voren om ze vast te zetten .
7

Installeer de grafische kaart in een beschikbare PCI - Express -slot en bevestig de schroef om het te bevestigen aan de achterkant van de zaak . De Cosmos RC - 1000 koffer is groot genoeg om een ​​grafische kaart te nemen .
8

Installeer de harde schijf in een van de aluminium laden in de voorkant van de behuizing . Installeer het optische station in een van de beschikbare 5,25-inch bays aan de bovenkant van de voorzijde van de zaak . Deze baaien gebruiken schroefloze ontwerpen om de installatie nog eenvoudiger te maken . Sluit de aandrijving aan het moederbord met behulp van de SATA kabels voorzien .
9

Sluit voedingskabels van de PSU aan de harde schijf en optische drive . Sluit de belangrijkste moederbord stroomkabel en de CPU- voedingskabel aan op het moederbord . Sluit de PCI - Express stroomkabels aan de kant van de grafische kaart .
10

Sluit het frontpaneel aansluitingen van de voorkant van de zaak om het voorpaneel IO connectoren op het moederbord . Deze zijn meestal een kleurcode , maar je kan het nodig zijn om te verwijzen naar het moederbord schema voor nadere details . De Cosmos RC - 1000 case biedt extra frontpaneel aansluitingen voor USB , geluid , FireWire en SATA .
11

Installeer eventuele andere add - in kaarten die je kan hebben . De beste speelautomaten moet een dedicated geluidskaart als goed , die je nodig hebt om te installeren in een PCI -of PCI - Express 1x slot , afhankelijk van het model . Als je een dedicated geluidskaart hebt , moet u het voorpaneel audio- connectors aansluiten op de geluidskaart in plaats van het moederbord .
12

Sluit uw monitor , toetsenbord en muis . Zet het zijpaneel terug en installeren van het besturingssysteem .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe controleert de hoeveelheid…
·Hoe vindt u de computernaam 
·Aanwijzingen voor het vervange…
·Hoe maak je een desktop comput…
·Wat u nodig hebt om Uw Eigen P…
·Hoe je Deep Clean Computer 
·Hoe te Computers Recycle for C…
·Hoe maak je een desktop comput…
·Toxines in een computer 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een gids voor de WAP54G 
·Hoe Memory in een Gateway GT5432 Upgrade…
·Een Fujitsu Siemens laptop die niet insc…
·Over Laptop Morsen 
·Hoe de positie van een IDE -kabel 
·Hoe om tv te kijken via een GeForce 6200…
·De voordelen van een microprocessor -Bas…
·Hoe maak je een Mic in Hoofdtelefoons de…
·Thinkpad X40 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com