Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Is het slecht om Keep My Battery Charger in mijn laptop de hele tijd?
De meeste fabrikanten van laptops bevelen niet verlaten van een laptop computer aangesloten in al de tijd, omdat het kan verminderen de totale levensduur van de oplaadbare batterij . Als de batterij van een laptop volledig is opgeladen , fabrikanten raden dat een laptop wordt losgekoppeld van het stopcontact en de accu worden ten minste gedeeltelijk ontladen voordat het aangesloten weer . Bovendien , het verlaten van een laptop aangesloten de hele tijd , vooral wanneer het niet in gebruik is , wordt meer energie verbruikt . Achtergrond |

meeste laptops
gemaakt door grote fabrikanten , zoals Dell , Apple en Hewlett Packard , oplaadbare lithium - ion batterijen . Deze batterijen zijn ontworpen om hun oorspronkelijke accucapaciteit meer honderden discharge " cycli " gedefinieerd als volledig aftappen een batterij en opladen De volledige capaciteit behouden . Website van Apple raadt aan de elektronen in een lithium - ionbatterij " bewegen af , " wat betekent dat vaak met behulp van de computer op de batterij alleen.
Overcharging

Een vaak verkeerd begrepen aspect van de laptop-batterijen is het idee van "overvragen . " Consumenten vragen zich af of het houden van een laptop gestoken levensduur van een batterij kan afbreken. De meeste moderne laptops hebben accu's ontworpen om het opladen te stoppen en gewoon gebruik maken van wisselstroom als het eenmaal een volledige lading bereikt . Volgens Battery University , kan lithium - ion batterijen aangesloten op een oplader blijven zonder de batterij capaciteit wordt langzaam afgevoerd . Echter , overladen van een lithium - ion batterij kan een gevaar voor de veiligheid zijn als de batterij oververhit tot een bepaald punt , volgens Battery University .
Volledige Discharge

Een ander dilemma laptop eigenaars gezicht is de vraag of , en hoe vaak , moeten ze volledig hun laptop batterij ontladen voordat u deze weer in te worden gebracht . Oudere laptops die gebruikt nikkel- cadmium-batterijen ervaren wat bekend staat als een "memory-effect " , die , als de accu slechts gedeeltelijk ontladen worden doorgerekend aan 100 procent , bleek te "onthouden " de lagere capaciteit . Om deze reden bevelen fabrikanten volledig ontladen van een nikkel- cadmium batterij voor het opladen . Echter , moderne lithium-ion batterijen zijn niet gevoelig voor het memory-effect , volgens Battery University , waarin wordt aanbevolen dat gebruikers slechts gedeeltelijk een accu te ontladen voordat u deze oplaadt . Echter , volgens de website van Hewlett Packard , gebruikers moeten nog steeds regelmatig volledig een lithium - ion batterij ontladen tot een verlies in zijn totale levensduur te voorkomen .
Energie Gebruik

andere overweging voor het houden van een laptop aangesloten in al de tijd is het gebruik van elektriciteit . Volgens een artikel van december 2008 Tijdschrift van de Lei , moet de laptop gebruikers voorkomen dat hun laptop aangesloten wanneer het niet hoeft te zijn . Dat komt omdat zelfs wanneer een laptop is in " slaapstand" of volledig is uitgeschakeld , is het nog steeds met behulp van een kleine hoeveelheid energie . In feite , kan volgens de Slate artikel, " stand-by ", wat is dat gebruikt wordt door diverse elektrische componenten zoals computers en huishoudelijke apparaten , goed voor maar liefst 5 procent tot 10 procent van het energieverbruik in woningen in sommige landen . < Br >

Previous: Next:
  laptops
·Verwijdering van Laptop Skins 
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je een Gateway Solo L…
·Hoe kan ik iets verwijderen vó…
·Hoe kan ik de spatiebalk terug…
·DIY : Hoe een HP Pavilion ZT30…
·Specificaties voor de Acer Asp…
·Hoe u op een draadloze verbind…
·Over IBM Laptop Docking Statio…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
Wat is de Focus van de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Refill de kleur inkt op een Canon…
·Verschil tussen XD en SD Media Cards 
·Hoe de Logitech QuickCam Pro 9000 Webcam…
·Hoe te converteren naar ePub Kindle 
·Hoe maak je een HP Vervang DV1000 toetse…
·Hoe maak je een Logitech V220 muis die n…
·Hoe te Compaq Presario een Gaming Comput…
·Hoe heeft de technologie Beïnvloed de l…
·Doel van de Random Access Memory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com