Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
DIY : Hoe een HP Pavilion ZT3000 Demonteer
De HP Pavilion ZT3000 computer is een business georiënteerde notebook bedoeld voor het uitvoeren van toepassingen die niet high-end grafische hardware of grote hoeveelheden geheugen nodig hebben . Het paviljoen komt een enkele stok van 512MB RAM en een DVD rewritable drive voor het branden van data op een dvd . Tijdens de levenscyclus van de ZT3000 's kunt u vinden dat u extra snelheid of nieuwe features van de notebook nodig heeft , dus misschien wil je aan de machine uit elkaar te halen om nieuwe componenten te installeren . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Spitsbektang
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit . Sluit het LCD-scherm nadat het besturingssysteem wordt uitgeschakeld . Koppel alle externe apparaten en kabels die op de computer . Kopen van 2

Draai de ZT3000 notebook over de kop positie . Schuif over de ontgrendeling boven de batterij en til de batterij omhoog en uit de notebook .
3

Zoek de harde schijf bay aan de rechterkant van de lege batterij -poort . Verwijder de twee Phillips schroeven van de baai op zijn plaats . Steek uw vinger of de rand van de schroevendraaier in de inkeping aan de bovenkant van de baai en trek de harde schijf naar u toe . Stel de harde schijf opzij .
4

Verwijder de kruiskopschroef boven de lege harde schijf bay geplaatst en trek het rechthoekige deksel dat het RAM verbergt . Duw op de lipjes aan de linker en rechter uiteinden van de groene RAM component. Houd beide zijden van de RAM en trek deze in een hoek van 45 graden uit het Notebook springt .
5

Zoek de vierkante plastic deksel aan de rechterbovenhoek van het geval de Pavilion's . Verwijder de Phillips schroef en trek het deksel . Trek de twee zwarte antennekabels op het onderste uiteinde van de blootgestelde mini - PCI-kaart . Gebruik een paar van de naald neus tang als de kabels moeilijk te verwijderen met uw vingers .

Push 6 over de lipjes aan de zijkanten van de mini - PCI-kaart en schuif de kaart naar u toe . Stel de kaart opzij . Duw het uiteinde van een platte schroevendraaier in de inkeping gepositioneerd aan de linkerkant van de mini - PCI -poort . Trek de plastic kap om de RTC-batterij te onthullen . Trek de batterij uit de notebook .
7

Zoek de kruiskopschroef aan de rechterkant van de optische drive bay . Verwijder de schroef en trek het optische station uit de notebook door naar rechts te schuiven .
8

Verwijder de twee schroeven toetsenbord in het midden van de zaak en zet de notebook over . Open het LCD- scherm en zoek de vier plastic inkepingen gepositioneerd aan de bovenkant van het toetsenbord . Duw de inkepingen en til de bovenkant van het toetsenbord omhoog .
9

Haal de platte kabel verbindt het toetsenbord om de notebook . Trek het toetsenbord van de notebook . Verwijder het plastic deksel gepositioneerd onder het LCD -scherm . Vind de zwarte cirkelvormige ventilator aan de rechterzijde van het moederbord van de notebook . Ontkoppel zwarte kabel van de ventilator .
10

Verwijder de schroef aan de rechterbovenhoek van de ventilator en til de ventilator uit de notebook . Verwijder de vier schroeven waarmee de metalen koellichaam op zijn plaats aan de linkerkant van de ventilator en trek het koellichaam . Zoek de borgschroef gepositioneerd onder het plein CPU -poort .
11

Unlock de CPU door de schroef tegen de klok in met een platte schroevendraaier . Trek de CPU direct omhoog om deze uit de notebook te verwijderen . Ontkoppel de kabel tussen het beeldscherm aan de poort aan de bovenkant van het moederbord .
12

Zoek de twee schroeven op de scharnieren aan de onderkant van het LCD- scherm . Verwijder de schroeven en trek het display uit de ZT3000 notebook . Verwijder de vier schroeven waarmee de polssteun op zijn plaats en til de polssteun uit uw notebook .
13

Draai en verwijder de Phillips schroeven op de hoeken van het moederbord . Til de linkerkant van het moederbord en trek het moederbord uit de ZT3000 .

Previous: Next:
  laptops
·Kan ik verbinding mijn Dell In…
·Hoe maak je een Micro SD-kaart…
·Dell Inspiron 9100 Specs 
·Compaq laptops zijn vaak werkp…
·Hoe te vet vlekken te verwijde…
·Hoe te B500 Solder Pads Locate…
·MPC TransPort T2100 Specs 
·R31 ThinkPad Specs 
·Hoe kan ik opnieuw formatteren…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP PSC 1350V Install Prin…
·Hoe te Refill Canon CL41 
·Hoe de inktniveau resetten op een Gerecy…
·Wat zijn de functies van de Output Devic…
·Hoe maak je een Celeron M Upgrade 
·Hoe ( Burn ) Gegevensbestanden Kopiëren…
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een Epso…
·Informatie over Dell Latitude D430 
·Hoe gaat u naar Compaq Geavanceerde BIOS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com