Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Kan ik verbinding mijn Dell Inspiron 1525 aan mijn televisie ?
De Dell Inspiron 1525 laptop is voorzien van een 15,4 - inch WXGA-scherm . Als u liever het scherm om een ​​beetje groter , bij het bekijken van films bijvoorbeeld , kunt u de computer aansluiten op uw televisie . De 1525 is voorzien van een HDMI , S - Video en VGA-aansluiting , die u zal toestaan ​​om video te verzenden naar de meeste moderne televisies . HDMI

De Inspiron 1525 is voorzien van een High - Definition Multimedia Interface , 29 - pins Type B -connector . De HDMI-interface verwerkt zowel hoge - resolutie digitale video en digitale audio via dezelfde kabel . De connector bevindt zich aan de linkerkant van de computer , tussen de RJ - 11 modem en FireWire poorten . Met behulp van de 1525 's HDMI-poort aan te sluiten op uw televisie kunt u de luidsprekers van de televisie te gebruiken zonder dat er een extra kabel . Controleer uw televisie om te bepalen of het een type A of type B -connector en koop de juiste kabel of adapter .
S - Video

De tweede beste manier om verbinding te maken uw Inspiron 1525 op uw televisie is via de computer S - Video- poort . Dit is de 4 - polige ronde poort aan de rechterkant van de computer , maar vooruit van de USB-poorten . De meeste moderne televisie met een S - Video-ingang . S - Video is een analoge interface en ondersteunt resoluties tot 480i , dat is aanzienlijk minder dan de high - definition die HDMI ondersteunt . S - Video ondersteunt geen audio . Om de luidsprekers van uw televisie te gebruiken moet je een extra kabel aan te sluiten .
VGA

De Inspiron 1525 bevat tevens een standaard 15 - pins D - Sub connector , meestal een Video Graphics Array , of VGA-poort genoemd . VGA wordt meestal gebruikt om computers te verbinden met externe beeldschermen , maar veel televisies ook een VGA poort . Net als de S - Video- poort , geen VGA ondersteunt geen audio . De 1525 's VGA- poort bevindt zich aan de linkerkant van de computer , tussen de USB-poorten en de RJ - 45 Ethernet-aansluiting .
Audio

Als u uw 1525 aansluiten op de televisie met behulp van S - Video of VGA , en je audio wilt nemen, moet u een aparte kabel te gebruiken . De computer beschikt over twee 3,5 mm Audio-uitgang/Hoofdtelefoonconnector aansluitingen op het voorpaneel . Sommige televisie met een 3.5mm audio line -in aansluiting , maar meer in het algemeen de televisie zal slechts RCA-aansluitingen. Als de TV de 3,5 mm jack , dan kunt u een audio -kabel te gebruiken met dubbele male connectoren om audio te verzenden. U kunt een 3,5 mm kopen naar RCA -adapter als de tv niet over de 3,5 mm jack .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor een HP Pavi…
·X200 Ultrabase Specs 
·Hoe kan ik een laptop LCD- sch…
·DIY Jack vervanging op een HP …
·Hoe het opzetten van Bluetooth…
·Toshiba Satellite L35 T2060 be…
·Wat is de chipset voor een Tos…
·Problemen met de DV9000 LCD 
·Toshiba Satellite A215 S7437 S…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe maak je verbinding een Optoma EP - P…
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een iPad aansluiten op een W…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe verwijder ik een Dell Dimension 8100…
·Hoe te initialiseren My Drive 
·Pentium 4 2.4 CPU Identificatie 
·Hoe het opzetten van een draadloze compu…
·Specificaties voor Gateway 300S Desktop …
·Hoe te wijzigen iMac achtergrondkleuren 
·Hoe Computer Afval Recycle 
·Hoe Set Up Internet Access op een Pocket…
·Mijn Scanjet 5470c niet werken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com