Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over IBM Laptop Docking Station Drivers
IBM laptop docking stations geven laptop eigenaars het beste van twee werelden : de mogelijkheid om hun laptop draagbaar te houden , terwijl de mogelijkheid om het te gebruiken als een desktop thuis of op kantoor . Niet alle modellen van IBM laptops vereisen extra drivers te werken , mits de nodige monitor en andere accessoires zijn al op de laptop geïnstalleerd . Functie

Docking station chauffeurs
vertellen het besturingssysteem van de laptop hoe de verschillende opties aan het docking station via de computer te verwerken en te configureren. Deze opties kunnen behoren modem pass-through -poorten , extra USB-poorten , evenals een apart beeldscherm , toetsenbord of muis . Veel docking stations ook toestaan ​​dat de gebruiker de laptop fysiek te vergrendelen aan de balie , het voorkomen van diefstal van de machine zelf .
Typen

Elke serie van IBM laptops heeft zijn eigen bijzonder dock en als zodanig een eigen set van drivers . Drivers kunnen worden gedownload van de Lenovo- website voor elk afzonderlijk model of kunnen zijn op een schijf die met de IBM laptop kwam . Als het dockingstation los wordt gekocht van de laptop , zijn driver disks meegeleverd bij de aankoop .
Identificatie

IBM
heeft een docking station voor bijna elk model IBM laptop geproduceerd . Door simpelweg het modelnummer te typen in het zoekvak op de website van IBM /Lenovo ( zie bronnen hieronder ) , het vinden van de drivers die nodig zijn voor het docking station en de laptop te downloaden is een gemakkelijke taak .
Voordelen < br >

Docking stations
kan de gebruiker een grote monitor , een full - size toetsenbord en muis en een gastheer van extra randapparatuur aangesloten op het station voor gebruik met de laptop wanneer nodig te houden . Dit is vooral handig voor degenen die gebruik maken van hun laptop zowel thuis als op het kantoor waar de mobiliteit van de laptop is geen probleem . De meeste IBM -dockingstations voeg andere uitbreidingsmogelijkheden voor de laptop inclusief extra USB -poorten en de mogelijkheid om extra schijven , zoals een floppy drive of een tweede harde schijf aan te sluiten.
Waarschuwing

Afhankelijk van de leeftijd en het model van de IBM laptop en docking station , een aantal laptops worden volledig stilgelegd vóór het loskoppelen van het station . Andere modellen moeten vóór het verwijderen van de laptop van het dok in de slaapstand of stand-by worden gezet . Op nieuwere systemen , niets van dit alles is een punt van zorg , als " hot " ontkoppeling is mogelijk met een simpele druk op een knop op het station .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop worden g…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe de helderheid regelen op e…
·Hoe maak je verbinding een Eee…
·Verschillen in C2D T6500 & C2D…
·De voordelen van Laptops 
·Hoe maak je een Missing Laptop…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Waarom een Laptop start Up & D…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·HP zal niet herstellen van slaapstand 
·Hoe te Epson Chip cartridges Reset 
·Hoe maak je een computer Processor bijwe…
·Hoe gaat u naar uw BIOS Van DOS 
·Wat zijn Mini Tower Computers ? 
·Hoe Computer Ink Recycle 
·HP 4350 Specs 
·Wat is gratis voor Amazon Kindle ? 
·Hoe maak je een diavoorstelling CD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com