Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
HP zal niet herstellen van slaapstand
slaapstand is een energiebesparende functie van computers die beneden het grootste deel van hun systemen , met inbegrip van de monitor en de ventilator stopt , en houdt een klein gedeelte van het geheugen loopt op de programma's die waren opgeslagen uitgevoerd op het moment slaap geïnitieerd . Het wordt automatisch geactiveerd nadat een vast bedrag van inactiviteit . Terwijl de slaapstand is handig voor het verlengen van de levensduur van de computer en opslaan van energie , kan het glitches die variëren afhankelijk van het merk en model van de specifieke computer . Als u een HP-computer die niet zal komen van de slaapstand , kunt u manieren om het op te lossen. Instructies
1

Druk op de "Sleep "-knop op het toetsenbord . Op HP -computers , zal het in de buurt van de bovenkant van het toetsenbord en het zal het symbool van een halve maan op het hebben . Beweeg de muis zowel om te zien als een van beide zal de computer wakker . Kopen van 2

Houd de knop gedurende vijf seconden ingedrukt . Dit zal vaak jar een computer uit de slaapstand of het kan een totale reset , die ook zal de computer weer normaal opnieuw wordt opgestart .
3

Controleer uw voeding . Als de computer op een bijna lege batterij , kan het niet in staat zijn om uit te komen van de slaapstand . Controleer of u de computer goed aangesloten op een werkend stopcontact , als het niet draait op een batterij .
4

Access het Configuratiescherm via het Start-menu en selecteer ' Hardware en geluid . " Klik op ' Toetsenbord '. Van daar , klik op " Hardware ", "Eigenschappen " en " Instellingen wijzigen . " Vink het vakje aan naast " Dit apparaat mag de computer uit de slaapstand " onder " Energie-instellingen . " Dit zal het toetsenbord in staat te stellen de computer ontwaken uit de slaapstand in de toekomst .
5

Access het Configuratiescherm via het Start-menu en selecteer " Vormgeving aan persoonlijke voorkeur . " Kies " Screensaver " en verander de screensaver of uit te schakelen . Sommige screensavers interfereren met het vermogen van de computer in te voeren of komen uit de slaapstand .
6

Download alle beschikbare patches om uw besturingssysteem . Het probleem kan het besturingssysteem in plaats van een probleem met uw HP computer. Het besturingssysteem updaten kan het probleem voorkomen dat terugkerende.

Previous: Next:
  Desktop Computers
·eMachines T2642 Specs 
·Hoe om uw gestolen Electronic …
·Specificaties voor een Compaq …
·Dell Desktop PC Dimension E310…
·Verschillen in Macintosh & PC …
·Soorten Desktops 
·Dimension 5100 Vs . Dimension …
·Hoe te Overclock Mijn AMD 64 3…
·Hoe te installeren Windows XP …
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een iPad herstellen 
Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Zal niet bookmarks bijwerken 
Mijn iPad Zal niet Come On 
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock een Asus A8N 
·Wat zijn de gebeurtenissen die plaatsvin…
·Hoe maak je verbinding een Display Port …
·Hoe je foto's opslaan op een iPad 
·Hoe herken ik het verschil tussen Memory…
·Hoe maak je verbinding een Xbox HDD naar…
·Hoe USB inschakelen in de BIOS van Win98…
·Wat is een USB geluidskaart? 
·Hoe te Refill een HP 95 inktcartridge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com