Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
XPS M1330 Spelprestaties
In 2007 , Dell Inc introduceerde de M1330 , een laptop binnenkomst van het bedrijf Xtreme Performance System - of XPS - gaming en prestaties personal computer merk. Dell Inc gaf de nu - beëindigde Dell XPS M1330 bepaalde functies en specificaties waarmee laptops op een algemeen bevredigend niveau van gaming prestaties te bieden voor zijn tijd . GPU Algemene beschrijving

Elke PC gebruikt een graphics processing unit of GPU - ook wel aangeduid als een video /grafische kaart - voor het genereren van video en afbeeldingen. Vreemd genoeg , Dell geïnstalleerde een 8400M -kaart - en dat is een vermelding van de laagste van de drie GeForce GPU tiers van Nvidia - op de XPS M1330 , in tegenstelling tot een prestatiegerichte een. Toch heeft de Nvidia GeForce 8400M ingebouwd geheugen van 128MB . Zo is het niet vertrouwen op de M1330 's systeemgeheugen voor zijn video -en grafische verwerking .
Andere functies GPU

De Nvidia GeForce 8400M op de Dell XPS M1330 is compatibel met SLI -technologie , wat de installatie van maximaal mogelijk maakt om drie kaarten voor verbeterde PC game beeldkwaliteit . De kaart biedt ook een fill rate van 1,6 miljard pixels voor het renderen van de gaming- beelden op het scherm van de laptop .
Processor

Voor optimale gaming prestaties , een PC moet een centrale verwerkingseenheid of processor , die efficiënt kan controleren en uitvoeren alle activiteiten . De processor van de Dell XPS M1330 is een Intel Core 2 Duo- processor, het is de dual - core- afdeling van de toenmalige premier Core 2 merk van Intel Corp Een middelmatige processor , de Intel Core 2 Duo wordt hoger gerangschikt dan de Core 2 Solo , die bestaan ​​uit een verwerkingseenheid in plaats van twee , maar lager dan de Core 2 Quad , die vier heeft . Dus , PC games draaien beter op de M1330 met de Core 2 Duo is dan de Core 2 Solo , maar beter presteren als de CPU is een Core 2 Quad .
Beeldscherm

Met een scherm dat 13,3 inch meet diagonaal , de Dell XPS M1330 biedt een relatief kleine display voor PC gamers . De native resolutie , of weergavekwaliteit , is 1280 bij 720 pixels - goed genoeg , maar niet zo goed als de maximale resolutie gebruikt , op het moment van publicatie , voor scherm , dat is 1920 bij 1080 pixels
< br . >

Previous: Next:
  laptops
·De toepassingen voor de HP Pav…
·Hoe Hook Up uw laptop op de Pr…
·Hoe maak je een Centrino lapto…
·De specificaties van een Toshi…
·Hoe om te controleren voor een…
·Hoe maak je een Ontwerper Lapt…
·Hoe een HP Mini Backlight Fix 
·Hoe kan ik zien het model van …
·Wat is het verschil tussen 6 C…
  Related Articles
Hoe je Custom Build a Gaming Workstation…
Hoe de beste Gaming grafische kaart Kies…
Hoe maak je een grafische kaart bijwerke…
Hoe de grafische kaart bijwerken op een …
Hoe u de juiste grafische kaart te vinde…
Hoe maak je SolidWorks op een Gaming Run…
Welke grafische kaart kan men installere…
Hoe maak je een geluidskaart installeren…
Zal een geluidskaart Verbeter Spelpresta…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Dell Dimension 8200 CD-R…
·Hoe maak ik verbinding met een HP3300 Wi…
·Microsoft Word Enveloppen Fix voor een P…
·Hoe maak je een Tattoo Stencil Printer M…
·Hoe Fix My CD Writer 
·Wat is de voeding voor A31G PC Chips ? 
·Stappen op het navullen van lege cartrid…
·Trucs voor het navullen van inktcartridg…
·Verschillende stijlen van Compaq Compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com