Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Trucs voor het navullen van inktcartridges
Veel mensen geven de voorkeur aan hervulbare inktpatronen te gebruiken voor hun printers , om geld te besparen op vervangende cartridges . Navullen van uw cartridge is ook vriendelijker voor het milieu , omdat het helpt bij de productie minder afval . Wanneer u voor het eerst beginnen met het vullen van uw cartridges , kan je het proces rommelig en onhandig . Echter , als je blijft wat basis tricks in het achterhoofd en verder in te oefenen , navullen van de cartridges minder gedoe geworden . Refill de cartridge meteen

Bij het eerste teken van vervaagde of vlekkerig inkt in een afdruktaak , bijvullen van uw printer inkt cartridge . De inkt kan opdrogen in de gaten in de uitlaat printer hoofd van het als je te lang bij te vullen wachten . De cartridge weerstanden , die de stroom van inkt naar de afvoerstralen regelen kan ook oververhit raken en verbranden als er weinig of geen inkt binnen . Als gevolg hiervan , zal de inkt niet in staat zijn om eruit te komen van de cartridge , en moet u uw cartridges vaker vervangen. Het is een goed idee om altijd twee cartridges bij de hand , zodat u kunt een in de printer en een gevuld met inkt te houden voor als de andere runs out . Houd de gevulde cartridge in een plastic zak te voorkomen dat de inkt lekken en vlekken van uw meubelen . Als u niet beschikt over een reserve cartridge of inkt op de hand wanneer uw cartridge leeg is , gebruikt u een vochtige servet of papieren handdoek te wikkelen rond de lege cartridge en sluit deze in een luchtdichte plastic zak . Hiermee wordt voorkomen dat het uitdroogt , terwijl u op weg navullen benodigdheden .
Bescherm jezelf tegen een Mess

maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent , navullen een cartridge kan leiden tot een puinhoop . Om te voorkomen dat uw meubels en vloerbedekking uit zijn lood , zorg ervoor dat u altijd vullen de cartridge over een oude handdoek , doek of kledingstuk . Het materiaal zal snel de inkt te absorberen , zodat u zich geen zorgen te maken over het uitsmeren of verspreiden . Het is ook een goed idee om krant te plaatsen op de vloer onder de oppervlakte waar u werkt in het geval een inkt moet druppelen op het tapijt , hout of tegels . U kunt ook nog wat inkt op je huid als je vullen de cartridge . Was uw handen met uw gewone zeep en vervolgens met een mild bleekmiddel en water oplossing om de vlek te verwijderen . Wassen met zeep weer om alle resterende bleekmiddel te verwijderen .
Doe niet te veel de cartridge

In sommige gevallen kan inkt continu sijpelen of lekken uit mondstuk van de cartridge nadat u vullen. Dit gebeurt meestal omdat het patroon is te vol . Als u inkt lekt uit het patroon opmerken , zodat het overtollige te stromen in een weefsel , papieren handdoek of doek . Overvulling kan optreden als de inkt te snel geïnjecteerd of de spuit niet diep genoeg geïnjecteerd in de patroon . Werk langzaam en voorzichtig bij het plaatsen en het injecteren van de naald om ervoor te zorgen dat de cartridge niet te vol geworden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een broeder kalibr…
·Hoe kan ik een printer aan CD …
·Hoe de inktpatroon vervangen i…
·Hoe het opzetten van een Broth…
·Wat is een Laser Printer Fuser…
·Hoe een lege cartridge Waarsch…
·Hoe u de HP Officejet Pro prin…
·Hoe je inktcartridges Recycle …
·Hoe te Herstart My Printer Spo…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB-stuurprogramma upgra…
·Hoe kan ik Windows Vista opnieuw laden o…
·Hoe kan ik een externe harde schijf gebr…
·Hoe maak je een USB-camera plaats van iS…
·Hoe om bestanden te uploaden vanaf uw iP…
·Hoe Hook Up Computer Sound op een Sony 5…
·Goedkoopste inkt cartridges voor printer…
·Wat is een eenvoudige PCI Communications…
·Hoe maak je een ThinkPad Battery Charge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com