Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Goedkoopste inkt cartridges voor printers
Inkt printer cartridges zijn een enorme bron van inkomsten voor de printer productiebedrijven , maar kan erg duur zijn voor mensen of bedrijven met een beperkt budget . Het vinden van betrouwbare inkjet printer cartridges die goedkoop kan heel wat geld besparen in de tijd . Verschillende opties zijn beschikbaar voor consumenten geïnteresseerd in goedkope inkjet printer cartridges . Functie

Fabrikanten
zoals Hewlett - Packard , Brother , Canon en Lexmark halen lege printer cartridges , refill die nog functioneel en berging delen van anderen voor gebruik in de nieuwe eenheden . Vervolgens vullen deze cartridges te verkopen als fabrikant - branded " nieuwe " cartridges . Erkenning van de economie van recycling heeft de kosten voor de fabrikant snijden , maar heeft niet per se de kosten voor de consument te snijden .

Third - party bedrijven kopen inkt
bij dezelfde leveranciers de fabrikanten gebruiken . Ze een soortgelijke recyclingproces dat hun naam-merk concurrenten gebruiken gebruiken ook . Het resultaat is een goedkopere inkt cartridge , met de prijzen aanzienlijk lager dan de naam-merk cartridges . Store - based derden inkten worden verkocht bij winkels zoals Staples , Office Max en Office Depot , maar kan ook worden gevonden in andere winkels .
Soorten

Online retailers
zoals cheapinkcartridges.com ( zie bronnen hieronder ) bieden goedkope inktpatronen ook. In plaats van het doen van de recyclage zelf , ze cartridges kopen bij groothandelaren die ofwel gerecycled originele cartridges kan hebben of andere " generieke " cartridges hebben gekocht van fabrikanten van derden. De prijzen kunnen vergelijken met in - store retailers , sommige online sites , echter last belasting voor bepaalde staten in aanvulling op de verzend-en administratiekosten , die de besparingen van de aankoop van " goedkope " ink online kunnen ontkrachten . Ook kunnen sommige fabrikanten zijn gevestigd in China , India of andere landen waarvan de normen van zuiverheid en kwaliteit kan niet zo hoog zijn als die nodig zijn voor uw printer .
Eigenschappen

Het is ook mogelijk om geld te besparen door het gebruik van een in-store inkt bijvullen station . Deze zenders kunnen gevonden worden in het kantoor van het aanbod winkels , algemene merchandise winkels of drogisterijen . Consumenten kunnen moeten wachten ongeveer een uur , terwijl hun cartridges zijn gevuld , echter, die lastig aan een consument die de cartridge onmiddellijk moet kunnen zijn . Nog steeds , de prijs is meestal rond de $ 10 en is aanzienlijk goedkoper dan de meeste andere inktcartridge opties .
Overwegingen

Zelf refill sets
zijn ook beschikbaar voor de consument op zoek naar de " beste " prijs op inkt. Deze kits zijn ontworpen om een bestaande printer cartridge met behulp van een one - gebruik injectiespuit gevuld met inkt hergebruiken . Deze methode vertegenwoordigt de goedkoopste optie voor inkt , maar kan zeer tijdrovend voor de ongeoefende consument . Daarnaast kunnen deze vulling spuiten een puinhoop maken , vlekken kleding , handen en meubels . Het wordt aanbevolen een passende anti - spill voorzorgsmaatregelen worden voordat hervullen cartridge zo . De optie spuit , echter , kan de kosten van de cartridge inkt nog sterker dan in de winkel bijvullen machines te verminderen .
Waarschuwing

Third - party cartridges
kan niet werken in uw printer . Sommige fabrikanten zoals Canon hebben microchips of andere anti - navulling -technologie ingebouwd in de cartridge die het verdere gebruik ervan in hun printers zullen voorkomen . Er zijn "reset " kits en andere work-arounds op het internet , maar de betrouwbaarheid van deze is twijfelachtig . Daarnaast kan refill sets en vullen machines de cartridge beschadigd raken , waardoor zij onbruikbaar .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe om faxen te ontvangen Met …
·Het inktgebruik in een Brother…
·Canon I90 Aanwijzingen 
·Toshiba 3510C Noise 
·Hoe te converteren Canon Inktp…
·Hoe kan ik een HP PSC 750xi pr…
·Hoe je een printer verbinding …
·Hoe software te zoeken naar ee…
·Hoe maak je een HP Laserjet Re…
  Related Articles
Notion Ink Adam Vs . iPad 
Hoe Vul een Canon 31 inktcartridge 
Hoe de inkt wijzigen in een Epson printe…
Voordelen & Nadelen van Magnetic Ink Cha…
Hoe te Refill de Inkt in een Epson CX745…
Hoe te openen een Brother DCP - 115C Sca…
Hoe te Epson 69 inktcartridges Vul 
Hoe de goedkoopste computer zoeken 
Hoe te Pen Ink Make 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wi-Fi -printer toevoegen…
·HP Pavilion 6310 Specificaties 
·Netwerken & Drive Recovery 
·Welk type van Memory Upgrade heb ik nodi…
·Cat - 5 Lengte en signaalsterkte 
·Canon 8800F Specificaties 
·Hoe kan ik een LCD -projector in Houston…
·HP Elite M9426F Specs 
·Een DVD is Stuck in mijn Mac Mini 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com