Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Welk type van Memory Upgrade heb ik nodig voor een Acer TravelMate 2200 ?
De TravelMate 2200 -serie is een groep van laptops geproduceerd door Acer . De serie bestaat uit computers met verschillende technische specificaties , maar ze hebben allemaal dezelfde geheugencapaciteit . Wanneer u een upgrade van uw geheugen , het kennen van de exacte hoeveelheid, soort en fysieke maat je nodig hebt helpt ervoor te zorgen de upgrade gaat soepel en vermijdt potentiële geheugen - gerelateerde problemen . Hoeveelheid en capaciteit

De Acer TravelMate 2200 -serie kan tot 2 gigabyte , of GB , RAM-geheugen . De laptop geheugen baai heeft twee geheugenslots . Elk van de slots kan maximaal geheugencapaciteit van 1 GB te houden . Tot 2 GB maximaal van het systeem te bereiken , installeert twee 1 GB modules , een in elke baai. Hierdoor zal vereisen dat u het geheugen dat Acer geïnstalleerd in de laptop in de fabriek .
Type

Uw Acer TravelMate 2200 laptop maakt gebruik van Double Data Rate , of DDR verwijderen , geheugen . Het is belangrijk dat u niet verwarren dit soort geheugen met DDR2 of DDR3-geheugen , de opvolgers van DDR-technologie . Hoewel de namen op elkaar lijken, de drie types niet compatibel zijn , zal dus DDR2 of DDR3 -geheugen niet werken in uw computer . Het DDR-geheugen je koopt moet ook " PC - 2700 " in de naam . Deze specificatie stelt dat het geheugen van de piek overdrachtsnelheid is 2700 megabyte of MB , per seconde . Het geheugen kan ook worden weergegeven door " DDR -333 , " wat bekend staat als het geheugen van de " vriendelijke naam . " Het getal geeft de snelheid van het geheugen in megahertz , of MHz , per seconde in plaats van MB per seconde .
Form Factor

Als een laptop computer , de Acer TravelMate 2200 maakt gebruik van kleine outline dual inline memory modules , of SODIMM . Desktops hebben veel meer ruimte binnen de computer voor een grotere interne onderdelen , zodat ze gebruik DIMM's , die zijn 3,5 inch tot 4 centimeter lang . SODIMMs , daarentegen , slechts 2,5 cm tot 3 cm lang . Als u geprobeerd om een ​​DIMM in je laptop , het zou niet eens fysiek fit in de sleuf . Geheugenmodules hebben een aantal pinnen op de bodem waar ze aansluiten op de geheugenmodule . Het geheugen dat u koopt moet 200 pinnen hebben .
Overwegingen

Zorg ervoor dat u weet dat deze geheugen specificaties voor de aankoop van uw upgrade . Als de naam wordt samen geschreven , de TravelMate 2200 maakt gebruik van tot 2 GB DDR PC - 2700 200 - pin SODIMM geheugen . Volg de handleiding die bij uw computer als u de upgrade uitvoert . Terwijl de algemene gidsen zijn beschikbaar online , kunnen zij niet alle van de specifieke stappen uw computer vereist voor het installeren van nieuwe geheugen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een moederbord bou…
·Hoe te zoeken naar goud op Cir…
·De dichtheid van een PC133 geh…
·Kan ik FSB Reset in de BIOS om…
·Wat is Paging Executive ? 
·Gebruik van de PC100 P133 
·Sandisk SDSDX3 - 016G - A31 Vs…
·Hoe maak je een computer Start…
·Sandisk 4 GB Extreme III SD ge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je een Xbox Live Vision Camera te ge…
·Hoe kan ik het geheugen in een Dell Dime…
·Hoe maak je een TCP HP DesignJet 5500 Pl…
·Hoe maak je een Wi-Fi Card Test 
·AMD Fusion Problemen 
·Hoe te Dia's of negatieven omzetten naar…
·Hoe de BIOS instellen op mijn computer 
·Hoe maak je een Pelco KBD300A Problemen 
·Hoe je het papier vervangen in een Broth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com