Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Hook Up een Dual Monitor aansluit op een HP Laptop 6510b
De HP 6510b is een laptop die is uitgerust met een Intel Core 2 Duo-processor , een 14,1 - inch breedbeeldscherm en tot 4 GB SDRAM geïnstalleerd . Onder het apparaat andere functies is de mogelijkheid om verbinding te maken met een externe monitor . Dit stelt gebruikers in staat om presentaties te spiegelen op een apart , groter scherm , indien gewenst . De aangesloten monitor kan ook functioneren als een uitbreiding op de desktop van de laptop , zodat gebruikers vensters verslepen van het ene scherm naar het andere . Instructies
1

Zoek beeldscherm poort van de laptop . De HP 6510b is voorzien van een enkele poort voor externe beeldscherm gelegen aan de achterzijde van het apparaat , in de buurt van de rechterrand . Deze poort is bedoeld voor gebruik met een VGA-monitor , maar sommige van derden fabrikanten bieden VGA adapters om te helpen met HDMI of DVI-aansluitingen kopen van 2

Sluit het externe beeldscherm aan op een geaard stopcontact . . Sluit de display -interface kabel in de monitor -poort van de laptop , als de laptop momenteel is ingeschakeld , uit te zetten voordat u de kabel aansluit . Schakel de monitor en de macht van de laptop . Log in op het besturingssysteem .
3

Zoek de " Fn " en " f4 " toetsen , gelegen in de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Druk tegelijkertijd beide toetsen om door de weergave-opties . U kunt de laptop configureren om een videosignaal gelijktijdig toekomen aan beide displays , of slechts een beeldscherm tegelijk .
4

Open het menu 'Start ' en selecteer de optie "Configuratiescherm " . Open het " Vormgeving en Presentatie " regelpaneel en selecteer de optie label " Beeldschermresolutie aanpassen . "
5

Vind de drop-down menu label " Meerdere schermen " en bekijk de beschikbare opties . " Deze beeldschermen dupliceren " zal de laptop configureren om identieke uitvoer op beide beeldschermen . " Deze beeldschermen uitbreiden " zal u toelaten om de externe monitor te gebruiken als verlengstuk van desktop van de laptop . De overige opties kunt u de laptop configureren om slechts een van de aangesloten monitoren als een desktop gebruiken .
6

Onderzoek het monster beeldscherm getoonde opstelling aan de bovenkant van het venster bedieningspaneel . Als u de laptop aan de externe monitor gebruiken als een uitbreiding van haar desktop hebt geconfigureerd , kunt u sleept het monster toont rond om de gewenste configuratie te passen. Klik op de knop " OK " om uw wijzigingen te bevestigen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de batterij Upgrade voor d…
·Specificaties van de Compaq V3…
·Toshiba A215 S4757 Specificati…
·Hoe te slepen met een laptop 
·Hoe de Wi - Fi- hardware te ve…
·Hoe maak je een Jumping cursor…
·Apple Laptop met Intel Dual Co…
·LED vs LCD Laptops 
·Hoe te herstellen van een Tosh…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een scanner op een computer …
·Mijn Laser Mouse Houdt Stalling 
·Hoe maak je een ISO afspelen op een Memo…
·Hoe kan ik een Brother -printer aansluit…
·De HP Pavilion 8240 Specs 
·Over Refurbished Laptop Harddisks 
·Hoe een tweede RAM Chip Install 
·Upgrades voor de ThinkPad X20 
·Canon I90 Aanwijzingen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com