Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specificaties van de Compaq V3000
De Compaq Presario V3000 laptop is een business - class dun en licht model beginnen bij £ 5,5 en een 14 - inch breedbeeldscherm . Dit model is gebaseerd op Intel's Core Duo dual - core processoren , hoewel sommige andere modellen in de serie zijn gebouwd op AMD-processors . Uitgebracht in 2007 , HP meegeleverde Windows XP in zowel de Home of Professional edities , maar het kan Windows 7 draaien indien geconfigureerd met ten minste 1 gigabyte aan geheugen . Processor

Intel's
eerdere Core Duo-processors werden gebruikt in de V3000 , specifiek modelleert T2050 via T2600 . De kloksnelheden van deze processors variëren van 1,6 GHz tot 2,16 GHz . Deze laptop kan ook gebruik maken van de Intel Core Solo T1350 , die draait op 1,8 GHz . Front- Side Bus snelheden variëren van 533 megahertz tot 667 MHz . Deze FSB snelheid bepaalt hoe snel je geheugen zal draaien , dus 667 MHz geheugen is geïnstalleerd op een V300 met een processor met 533 MHz FSB zal draaien op 533 MHz .
Memory
< p > Geheugen voor de V3000 komt in of PC2 - 5300 of PC2 - 6400 , die draaien op 533 MHz en 667 MHz , respectievelijk . Het type geheugen is Double - Data Rate 2 , dus je kunt DDR of DDR3 -geheugen niet installeren in deze laptop . Geheugen bedragen variëren van 256 MB tot 2 GB , met de maximale capaciteit van elke stok wezen 1GB . Omdat beide geheugensleuven zijn toegankelijk via een achterplaat , het upgraden van een Compaq V3000 laptop is eenvoudig .
Beeldscherm

De V3000 is een 14 - inch breedbeeld laptop met behulp van een Brede eXtended Graphics Array type scherm. De standaard resolutie is 1280 bij 768 pixels . Sommige laptops zijn HP BrightView technologie, die een glanzende coating legt op het scherm . Volgens CNet 's recensie , het scherm van dit model is helder in vergelijking met soortgelijke modellen in de andere merken .
Drives

Harde schijf opties
voor de V3000 varieerden van een 60GB drive een 160GB schijf . De harde schijf van dit model bevat een wachtwoord beveiligde beveiliging . Snelheden voor deze stations zijn allemaal 5400 rotaties per minuut . Een combo cd-writer en dvd lezer is de standaard optische drive . Deze drive leest en schrijft CD-R en CD-RW discs en leest alle soorten DVD -schijf . Er was ook een combo cd-writer en DVD dual - layer optie writer -station .
Havens

Voor audio-aansluitingen , is er slechts een een line-in en een lijn - out , voor een microfoon en hoofdtelefoon , respectievelijk . Omdat het een business model , het heeft een infrarood lens , en sommige V3000 laptops beschikken over een docking station poort . Er is een VGA-poort voor het aansluiten van een monitor of projector , een S - Video- poort , een FireWire-poort , een RJ - 11 telefoon modem aansluiting , een RJ - 45 Ethernet-aansluiting , drie USB -poorten en een ExpressCard slot .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de achtergrondverlichting …
·D620 Vs . D820 
·Specs van een HP Pavilion N541…
·Hoe kan ik een Acer laptop mic…
·Computer skins zijn speciale v…
·Hoe maak je een DC-adapter wij…
·Hoe je MS Office Transfer Van …
·Hoe te openen een Gateway NV52…
·Hoe maak ik mijn laptop scherm…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een drum in een printer te i…
·HP printerdrivers zijn eenvoudig te inst…
·Hoe je Hi - Fi Speakers In een PC 
·Over de Lenovo ThinkPad 
·Hoe te Gooi Floppy disks 
·Mijn printer drukt niet af Online 
·Hoe kan ik een document Zet in een iPad 
·Feiten over Apple Laptops 
·Toegang krijgen tot het BIOS op een Dell…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com