Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe maak je een scanner op een computer Installeer
Multifunctionele printers die geïntegreerde scanners bevatten zijn handig en bieden redelijk nauwkeurige scans van tekst en afbeeldingen . Echter , als je de beste scans mogelijk wilt , niets is te vergelijken met een speciale hoge - resolutie scanner . Dedicated scanners zijn sneller , scannen tekst nauwkeuriger en geeft veel betere resolutie dan geïntegreerde modellen . Een speciale scanner doet nemen kostbare ruimte op het bureau , maar de voordelen opwegen tegen het ongemak van een rommelig bureau als u op zoek bent naar de beste digitale reproducties van documenten of foto's . Een speciale scanner installeren is relatief eenvoudig en iets wat je kunt bereiken in een kwestie van minuten . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Scanner installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de netadapter aan op de scanner . Zet de computer aan als u dat nog niet hebt gedaan . Sluit de USB -kabel niet aan op de scanner of de computer nog . Kopen van 2

Plaats de installatie-cd voor de scanner in het optische station van de computer . Wacht een paar seconden voor de installatie of het scherm Setup Wizard te verschijnen .
3

Klik op de " Install Applications , " " Install Scanner Utility" of andere gelijknamige koppeling in het venster van de wizard . De " Licentieovereenkomst " accepteren door op " Ja" of " I Agree . " Accepteer de standaardinstellingen voor de installatiemap en klik op "Doorgaan" of " Next . " Volg de resterende aanwijzingen op het scherm om de scanner applicatie of hulpprogramma te installeren op uw computer. Start de computer opnieuw als dit wordt gevraagd .
4

Schakel uw anti - virus software of het draait . Terug naar het hoofd installatie of raam Setup wizard. Open en sluit de lade van de optische drive als het hoofdvenster wizard afgesloten nadat u de scanner applicatie geïnstalleerd .
5

Klik op " Install Driver " of " Setup Windows Driver "-link in het venster van de wizard . Accepteer de licentieovereenkomst. Selecteer het model van uw scanner als daarom wordt gevraagd , klikt u op "Doorgaan" of " Next . " Het hulpprogramma installatie kopieert bestanden naar uw computer .

Vermogen 6 op de scanner . Sluit de USB- kabel aan op de scanner en een vrije poort op uw computer wanneer daarom wordt gevraagd . Klik op "Doorgaan " of " OK " in het scherm Wizard . Het hulpprogramma installatie voltooit de installatie van de scanner in Windows .
7

Start de scanner applicatie of het hulpprogramma op uw computer . Plaats een document of foto op de scanner , en klik vervolgens op " Scannen " op de werkbalk van het programma . Volg de aanwijzingen om de gescande afbeelding op te slaan op uw computer .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe te controleren Scanners Me…
·Hoe maak je een oudere scanner…
·Hoe je gescande documenten op …
·Hoe maak je een scanner gebrui…
·Scannen naar een document op e…
·Waarom heeft Xerox Scan to de …
·Scanners die werken met Window…
·Hoe te scannen en printen Kran…
·HP 5300C scanner Specificaties…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe laad ik een geluidskaart? 
·Hoe de HTTP Access op Extreme Alpine Swi…
·Hoe maak je een iPad 3G te zetten in een…
·Is mijn laptop Trackpad Multi - Touch? 
·Hoe je tekeningen uploaden naar een Flas…
·Wijzig XP-partitie Grootte 
·Wat doet de Pentium chip Do 
·Hoe kan ik gegevens automatisch na 10 mi…
·Hoe maak je een Brief Sluit op een Dell …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com