Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Refurbished Laptop Harddisks
Refurbished componenten zijn vaak net zo hoge kwaliteit als merk nieuwe. Niet te verwarren met de term " refurbished " voor " gebruikt " als opgeknapte onderdelen zijn gecontroleerd op kwaliteit en functie door de verkoper of fabrikant . U kunt ervan verzekerd zijn dat u zult krijgen een uitstekende laptop harde schijf voor een lagere prijs bij aankoop van een gerenommeerde gerenoveerde onderdelen leverancier . Betekenis

De overgrote meerderheid van de gerenoveerde onderdelen werden teruggestuurd naar de leverancier zonder ooit zijn genomen uit de doos . In feite waren de meeste gerenoveerd onderdelen geretourneerd zakelijke klanten die vonden dat ze niet langer nodig de componenten . Gerenoveerde laptop harde schijven worden opnieuw getest in een aantal verschillende parameters om ervoor te zorgen dat ze zo functioneel als merk nieuwe.
Functie

Laptop harde schijven
neiging om hebben een kortere werkzame leven dan gewone harde schijven . Ondanks dit , gerenoveerde harde schijven zijn nog steeds uitstekende deals . Er is geen reden om te strijden op met een te kleine of langzame laptop harde schijf wanneer u heel gemakkelijk en goedkoop kan krijgen een gerenoveerd gedeelte dat zal werken met uw laptop . Gereviseerde onderdelen eigenlijk door een intensievere testproces gaan dan merk nieuwe .
Preventie /Solution

Voor de beste resultaten , wordt voorgesteld dat je een gerenoveerd onderdeel van uw laptop fabrikant . Laptop moederborden zijn niet gestandaardiseerd , waardoor vele harde schijven alleen goed functioneren als ze zijn ontworpen met name voor de laptop in kwestie . Gerenoveerde laptop onderdelen worden altijd duidelijk gemarkeerd met de naam van de fabrikant , dus het moet niet een grote uitdaging om te bepalen welke onderdelen u nodig heeft .
Waarschuwing

Laptop harde schijven
uit niet- vergunde handelaars - of individuele verkopers die delen over een online veiling service mag niet worden vertrouwd . De prijzen kunnen lager zijn , maar zonder tussenkomst van een gerenommeerde dealer , zult u niet weten of de harde schijf die je koopt is voor een goede werking getest . Zelfs als het werkt goed voor het moment , kan het zo zijn goed gebruikt , dat het tegen het einde van zijn normale levensduur .
Voordelen

Veel gerenoveerd laptop
harde schijven zijn een een jaar of langer garantie voor minder geld dan je zou moeten betalen voor een vergelijkbare nieuwe component . Zorg ervoor dat je onderscheid maken tussen gewone gerenoveerd harde schijven en degenen die zijn opgeroepen om een defecte onderdeel vervangen . Deze zullen duidelijk worden geëtiketteerd , maar zal vaak verkopen voor een steilere korting.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je het scherm op de ThinkP…
·Hoe te Blinking Lights in een …
·Hoe je RAM toe aan een HP Pavi…
·Hoe maak je een cd te verwijde…
·Hoe te koppelen van de HP ZX 5…
·Compaq Laptop informatie 
·Hoe werkt de HDMI-kabel op mij…
·Laptop Batterij Installatie-in…
·Over Laptop Cooling Stands 
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Home Media computer met …
·Hoe maak je foto's op een Brother MFC - …
·Hoe maak je een kleurenwiel vervangen in…
·Optical Mouse 3000 Instructions 
·Hoe maak je een Power Supply Test 
·Sluit Dell Inspiron 1520 Laptop naar TV 
·Specificaties van Optiplex Gx 240 
·Hoe je het geheugen op een Toshiba A105 …
·Kunt u opnemen Blu Ray ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com