Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Over Laptop Cooling Stands
Een laptop Cooling Stand is een computer randapparatuur , die een laptop boven een werkblad verheft , waardoor de lucht naar alle circuleren rond de computer . Computers die zijn voortdurend op zijn onderhevig aan oververhitting , waardoor de levensduur van de laptop kan verkorten . Met behulp van een laptop staan ​​niet alleen leidt tot langere computer het leven, het heeft een aantal andere belangrijke voordelen . Functie

Omdat laptops zijn niet in staat om hetzelfde niveau van de ventilator of koelsysteem als desktops of toren computers te huisvesten , ze de neiging om sneller oververhit raken . Naast het bijhouden van de laptop koel , kan stands ook helpen gebruikers te bereiken een optimale ergonomische positionering voor hun computers , die helpt voorkomen dat RSI-klachten en carpaal tunnel syndroom .
Soorten

de meest elementaire vorm van laptopstandaard is een eenvoudig apparaat dat een laptop boven het bureau verhoogt . Naast de ergonomische stands , er geavanceerde modellen die een ingebouwde ventilator , die bijdragen aan het koelproces hebben . De computer bevoegdheden sommige soorten ( meestal via de USB -poort ) , terwijl anderen hebben een standaard A /C voeding .
Overwegingen

De beste type van laptop cooling stand is afhankelijk van zowel de gebruiker als de werkomgeving . Afhankelijk van uw configuratie ( inclusief werkgebied , externe beeldschermen en andere randapparatuur ) , zou de stand fungeren meer als een docking station , en helpen om uw ruimte georganiseerd . Een andere overweging is of om een extern toetsenbord en muis te gebruiken , omdat dit zou kunnen blijken om meer ergonomisch correct te zijn.
Voordelen

Naast het koelen en betere prestaties , laptop staat kan ook helpen gebruikers houden hun werkgebied meer georganiseerd . Ook voor degenen die eten en drinken tijdens de werkuren , een laptop standaard verheft de computer , wat handig is voor toevallige drankje morsen .
Waarschuwing

Hoewel nieuwere laptops hebben een meer geavanceerde interne koeling functionaliteit dan hun voorgangers , ze zijn nog steeds niet tot op het niveau van de desktops . Dus houden de laptop draait 24/7isn 'ta goed idee . Ook voeden randapparatuur zoals een fan - enabled koelsysteem stam van de laptop stroomverbruik , dus vermijd stands die kracht putten uit de computer .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Hoe maak je een PDA gebruiken …
·Hoe de Wireless Eee PC Fix Met…
·Systeem Specificaties voor de …
·Hoe de Base Alter op een lapto…
·Hoe te Besturingssystemen Verw…
·Hoe om bestanden te verplaatse…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 8…
·De minimumeisen voor een lapto…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik controleren de VGA-kaart voor…
·Hoe kan ik een Dell laptop Power Vervang…
·Hoe maak je een HP 6310 Clean 
·Hoe de videokaart te vervangen door een …
·Hoe je Light Scribe Labels printen 
·Hoe te Refill laptopbatterijen 
·Hoe partitie NTFS en FAT32 
·Hoe de Power Supply installeren op een H…
·Hoe maak je een ROM in de Toekenning Ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com