Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Het scherm van mijn Dell Latitude C840 zal niet werken
Zoals elke computer gebruiker , u vertrouwen op uw scherm om boot vooruitgang , werk rapporteren met programma's en online surfen . Je moet het ook om u te waarschuwen voor problemen , dat is op zich al problematisch als de storing draait om de functionaliteit van de monitor . Als je een leeg scherm op de Dell C840 , houd je met weinig verhaal in het actief werken op het probleem , maar weten wat de oorzaken van een niet - functionerende scherm kan helpen beperken van de mogelijke oplossingen . Dode batterij

Soms een schijnbaar grote technologische probleem kan een vrij eenvoudig en gemakkelijk - gecorrigeerde oplossing te hebben . Hoewel een groot aantal factoren kan het scherm van uw Dell te black out veroorzaken , is het mogelijk uw laptop is gewoon opraken van elektriciteit en is effectief "dood " over de hele linie. Als uw laptop maakt absoluut geen lawaai of indicatie dat het stroom krijgt , kan de accu zijn gestorven . Stekker in het snoer en laat hem op te laden gedurende minstens een uur of twee voor de opbouw van een verse lading .
Defecte Monitor Componenten

In uw Dell -monitor zijn drie componenten die nodig zijn om het LCD -scherm te laten werken - een videokabel , een backlight en een FL- inverter . De video -kabel wordt aangesloten op het moederbord of grafische kaart en zendt de ontvangen in zichtbare grafische data . De FL omvormer zet het ontvangen van de laptop naar het hogere bereik van de achtergrondverlichting vereist spanning . De vloeibare kristallen in het LCD -scherm wordt verlicht door de verlichting , die een duidelijk beeld . Als een van deze elementen ontbreken , zal het scherm van uw Dell niet goed werken .
Interne Problemen

Defecte interne onderdelen directory kan ook leiden tot de monitor black out , zodat u met een laptop die klinkt alsof het normaal , maar met geen beeld op het scherm . Een slecht functionerende grafische kaart , RAM of moederbord kan invloed hebben op hoe - of als - beelden op het LCD-scherm en bieden soms weinig tot geen waarschuwing voor een dreigende mislukking . Slechte RAM is vrij eenvoudig te vervangen , maar een defecte grafische kaart zal meer van een uitdaging te bieden . Een defect moederbord vereist helaas volledige vervanging , wat duur en arbeidsintensief .
Problemen

kunnen blijken om een ​​beperking van de vraag of je scherm problemen voortkomen uit een defect scherm of componenten , sluit een externe monitor op uw C840 en probeer de computer op te starten . Als afbeeldingen prima weergegeven op het externe beeldscherm , de problemen met de C840 ligt binnen het LCD- scherm zelf . Als de externe monitor is net zo leeg als de een op uw Dell , het probleem ligt bij de interne componenten . Andere problemen oplossen , of een uitstapje naar de reparatiewerkplaats , zal helpen beperken de ware dader en de daaropvolgende oplossing .

Previous: Next:
  laptops
·Gateway NV53 Webcam Problemen 
·Waarom is mijn Scroll Pad Stop…
·Hoe je het moederbord vervange…
·Hoe kan ik een externe monitor…
·Hoe de display te verwijderen …
·De poorten op een laptop met B…
·Desktop & Laptop Verschillen 
·Toshiba A135 - S2246 Specifica…
·Hoe kan ik een Toshiba M305 - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Type B converteren naar een Bluet…
·Hoe je HDD in Toshiba Vervang 
·Welke materialen worden gebruikt om comp…
·Apple Laptop met Intel Dual Core Vs . de…
·Hoe te vinden of een laptop is aangeslot…
·Verklaar het verschil tussen Raid 10 en …
·Hoe maak je een Kodak 5000 serie printer…
·Hoe te Overclock een Acer Aspire 
·Hoe maak je een Lexmark T640 Fuser Verva…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com