Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Gateway NV53 Webcam Problemen
De Gateway NV53 wordt geleverd verpakt met een ingebouwde webcam en microfoon , gelegen net boven het scherm . De voordelen van een ingebouwde webcam zijn duidelijk , vooral als je graag video-chat op de weg. Echter, een probleem met de ingebouwde hardware is dat , wanneer het breekt , kun je niet gewoon naar beneden naar de lokale elektronica winkel en pak een nieuwe. Voordat u een Gateway reparatiecentrum noemen , maar er zijn een paar dingen die je kunt proberen , afhankelijk van wat je probleem is . Kwesties lens

Voordat je iets anders proberen , controleer de lens . De Web camera lens is de pinhole bovenstaande scherm van de laptop . Zorg dat er niets voor de lens , zoals een laptop hoes . Je moet ook de lens schoon met een licht vochtige , zachte doek , zoals die gebruikt worden om brillen te reinigen . | Video software

Het probleem kan niet met je webcam , maar eerder met de software die u gebruikt . Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van Skype , het probleem kan gewoon zijn dat Skype niet herkennen van je webcam , terwijl de webcam goed werkt. Probeer een andere video programma of , als u nodig hebt om een specifiek programma te gebruiken , lees de documentatie voor dat specifieke stuk software .
Virus

Virussen
, spyware en andere stukken van kwaadaardige software kan interfereren met de werking van uw webcam . Om uw computer te bemoeien en kwaadaardige software te controleren , voert een anti - malware programma zoals Adaware of Malware Bytes . Als dit niet het probleem op te lossen , of u niet in staat om het virus te verwijderen zijn , kunt u overwegen het uitvoeren van een systeem te herstellen op uw computer . Dit zal de computer terug naar de vorige instellingen . Om dit te doen , opent u het menu 'Start ' , klikt u op het pictogram "Configuratiescherm" en selecteer " Systeem en onderhoud . " Klik " Back-upcentrum . " Select "Repair Windows gebruik van Systeemherstel . " Klik op " Next . " Hier vindt u een overzicht van alle beschikbare herstelpunten te zien . Kies een herstelpunt van toen je webcam was nog goed werkt . Volg de instructies op het scherm om het uitvoeren van een systeem te herstellen .
Driver

Een mogelijk probleem met de ingebouwde webcam kan de bestuurder zijn. Een driver is een stukje software dat de hardware hoe zich te gedragen vertelt . Normaal , ontbreken of out-of - date drivers moet geen probleem zijn voor de NV53 , zoals het komt vol met de juiste stuurprogramma's voor elke hardware meegeleverd . Echter , als u vermoedt dat de oorspronkelijke bestuurder kan worden beschadigd of ontbreekt , kunt u de in de fabriek geïnstalleerde drivers te herstellen . Om dit te doen , open het menu Start , klik op " Alle programma's " en open vervolgens de map " Gateway " . Selecteer " Gateway Recovery Management . " Klik op de " Inhoud " knop . Dit zal alle stuurprogramma's en andere programma's die bij uw computer weer te geven . Zoek de webcam en klik op de groene " Install " icoon om het stuurprogramma opnieuw te installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Verteller op ASUS Disab…
·MacBook Pro i5 Vs . Intel Core…
·Gebruiksaanwijzing voor een Le…
·Wat is de functie van een Self…
·Hoe om te gaan in veilige modu…
·IE7 werkt niet op mijn Thinkpa…
·Specificaties voor de HP DV231…
·Hoe kan ik haak mijn laptop na…
·Om te lezen hoe een laptop sch…
  Related Articles
Kan ik gebruik van een webcam op een iPa…
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
Hoe maak je een grafische kaart te kieze…
Hoe maak je een PCI videokaart installer…
Hoe maak je een Radeon 9250 videokaart i…
Tekenen van een Gebroken videokaart op e…
Hoe maak je een videokaart upgrade op ee…
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe de 32 MB videokaart upgraden in een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een IBM ThinkPad Battery Ver…
·Hoe om te controleren de overeenkomst IS…
·Hoe om op afstand een Mac Van een iPhone…
·De beste manier om een Flat Screen Monit…
·Hoge Hellend Geluiden in de Lenovo Monit…
·Hoe System IO poorten gebruiken in Seria…
·Hoe schoon Print Roller Dymo LetraTag 
·Kan ik HDMI Toevoegen aan mijn laptop? 
·Hoe maak je Sluit een toetsenbord op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com