Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
IE7 werkt niet op mijn Thinkpad
Lenovo (voorheen IBM ) produceert de ThinkPad laptop . Microsoft ontwikkelt de Internet Explorer 7 browser . Deze hardware en software componenten zijn zeer compatibel zijn , vooral omdat beide gebruik maken van het Windows-besturingssysteem . Echter , kan de IE7 browser technische problemen die de manier waarop zij presteert ervaren . Gebruikers kunnen ervaren langzamer - dan-normale pagina laadt of webpagina's die niet downloaden helemaal naar de browser . De oorzaken van de browser fouten zijn veel , maar je kunt een paar IE7 browser instellingen dat de meeste van deze problemen kunnen oplossen aan te passen . Instructies
1

Klik op de " Internet Explorer 7 " -pictogram op het bureaublad om het programma te starten . Of klik op "Start ". Klik op " Alle Programma's" en klik vervolgens op het pictogram IE7 . Kopen van 2

Klik op 'Extra '. Selecteer " Delete Browsing History . " Kies " Delete All " in " Browsegeschiedenis verwijderen . " Plaats een vinkje naast " Ook Verwijder bestanden en instellingen die door Add-Ons . " Klik op " OK " om het proces van het wissen van de cache of opgeslagen gegevens die zouden kunnen hoogveen IE .
3

Klik voltooien " Extra. " Selecteer " Internet-opties " uit het menu . Kies het tabblad 'Beveiliging' . Selecteer " Reset alle zones opnieuw instellen . " Klik op " OK " om de beveiligingsinstellingen die te streng of te strak om IE te laten functioneren zodat had kunnen zijn gereset .
4

Klik op 'Extra '. Selecteer " Manage Add-Ons " uit het menu . Kies ' Add-Ons in-of uitschakelen . " Selecteer " Add-Ons die zijn gebruikt door Internet Explorer " in het vakje " Show . " Klik op "Disable " onder "instellingen" voor alle items in de lijst van add -ons . Klik op " OK " om alle browser add -ons , die de oorzaak van IE7 werken niet kon uitschakelen . Exit uit de browser en open het opnieuw om als IE7 werken zien zonder problemen . Als het werkt zoals verwacht , herhaalt u deze stappen om opnieuw inschakelen van de add -ons een voor een , "Enable " in plaats van te kiezen voor " Disable . " Als IE7 storingen terugkeren , dan is de bron van het probleem is waarschijnlijk de laatste add - on die werd ingeschakeld . Uitschakelen die add-on .
5

Klik op 'Extra '. Selecteer ' Internet-opties . " Kies het tabblad "Geavanceerd " . Klik op " Reset " in het " Reset Internet Explorer Settings " om IE7 te herstellen naar de oorspronkelijke instellingen , eventueel corrigeren van onjuiste wijzigingen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te formatteren Mijn HP DV8…
·Hoe te Gebruikt & Refurbished …
·Hoe Laptop Ventilatorgeluid Ve…
·Hoe te openen Mijn DVD - RW op…
·Mac Vs . PC Laptop 
·Hoe te openen Terug van een Ee…
·Hoe kan ik een Toshiba L350 He…
·Hoe te Zet een draadloze adapt…
·Mijn Toshiba Zal niet Shut Dow…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
  Hardware Articles
·Hoe USB -poort gebruiken voor printer 
·Hoe te Voice One's opnemen op een comput…
·Hoe je Cold Reboot de LaserJet 4350 
·Hoe een HP F4280 Reset 
·Hoe je LAN Toevoegen aan een draadloos n…
·Hoe om te controleren een SD-kaart 
·Hoe maak je een computer Aansluiten op e…
·Hoe maak je een Dimension E510 Upgrade 
·Hoe te identificeren Wat voor soort DDR …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com