Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wind U100 Specificaties
In de voortdurende wedloop computers kleiner en draagbaarder te maken , netbooks vertegenwoordigen de volgende stap na laptops in termen van een meer compacte , lichtgewicht systeem . Terwijl de netbook computers zijn niet zo krachtig als desktops of laptops , zijn ze in staat om de overgrote meerderheid van de taken waarvan de laatste twee in staat zijn uit te voeren . De MSI Wind U100 netbook biedt gebruikers zowel draagbaarheid en functionaliteit . Processor en batterij

De processor voor een Wind U100 netbook is een Intel Atom N270 die draait op 1,6 GHz , met een Intel 945GSE + ICH7M chipset . Geïntegreerd in dit systeem is een Intel GMA 950 geïntegreerde grafische systeem dat het geheugen van de computer deelt . Een drie - cell batterij is standaard voor de computer , die de consument 40 watt aan vermogen . De batterij duurt bijna drie uur met de processor in de ECO-modus en de helderheid van het scherm instellen op minimum . Bij het werken in de normale modus , de batterij duurt iets meer dan twee uur .
Opslag en geheugen

MSI Wind U100 netbooks zijn in staat om te accepteren MMC , MSPD , SM /MMS , SD en MS -geheugenkaarten met een ingebouwde kaartlezer . De harde schijf is een 80GB , 2.5 inch SATA- apparaat dat kan worden geruild met een grotere schijf door het verwijderen van de onderkant van de zaak . De netbook heeft een extra slot voor geheugen en bevat ofwel 512 MB of 1 GB DDR2 RAM-geheugen dat werkt op 667 Megahertz .
Dimensions , zaak , Input /Output

De MSI Wind U100 netbook is 1,3 cm hoog , 7 cm in de breedte en heeft een lengte die 10,2 centimeter meet . Het apparaat weegt 2,2 £ . en heeft een composiet kunststof behuizing verkrijgbaar in roze , zwarte , rode en witte kleuren . Deze netbook heeft een VGA -aansluiting om video uitvoeren naar een externe monitor . Een line- out en hoofdtelefoon jack plug worden ingebouwd voor audio-uitgang en het systeem heeft ook een line-in aansluiting voor audio-ingang .
Features

Wind
U100 netbooks gemaakt door MSI voorzien van een ingebouwde webcam die werkt met een maximum van 1.3 megapixels en een minimum van 0,3 megapixels . Stereoluidsprekers en een ingebouwde microfoon zijn ook opgenomen met de HD audio -chipset . Het display is een LCD TFT-monitor met een 10 - inch diagonaal en een maximale resolutie van 1024 bij 600 pixels . Deze netbook kan verbinding maken met apparaten die USB 2.0 en Ethernet netwerken te gebruiken in combinatie met 802.11b en 802.11g WiFi -protocollen . Wind U100 -eenheden komen vooraf geïnstalleerd met Windows XP als besturingssysteem .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Mini Laptop 
·ATA Vs . SATA Laptops 
·Hoe Fix een Dell 1545 LCD 
·Hoe een antenneaansluiting In …
·Hoe de touchpad van een Dell L…
·Hoe het opzetten van Bluetooth…
·Hoe te openen Frame voor een L…
·Wat is AMD Turion 64 mobiele t…
·Hoe een Equalizer op een lapto…
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
De specificaties van een SMART Board 
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
Specificaties voor een HP xw6600 
De Specificaties van 768MB Nvidia Geforc…
  Hardware Articles
·Hoe een Imaging Drum verwijderen van een…
·Hoe maak je een fan op een Fujitsu Lifeb…
·IMac model M5521 Specificaties 
·Hoe maak je een Medion geluidskaart Prob…
·Soorten Internet Modem 
·Hoe maak je een tabel importeren naar iW…
·Hoe maak je een USB- Zorg voor parallell…
·Hoe maak je een USB001 Virtual Printer P…
·Hoe te installeren van een Dell BIOS met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com