Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een Imaging Drum verwijderen van een Samsung CLP- 500
De Samsung CLP- 500 is een kleuren laserprinter die ideaal is voor een klein bedrijf of kantoor aan huis . Deze printer heeft vier gescheiden kleuren tonercartridges die kan worden vervangen als dat nodig is. CLP 500 heeft andere verbruiksgoederen die vervangen moeten worden van tijd tot tijd in stand te houden van de afdrukkwaliteit op zoek naar helder en professioneel. De imaging unit ( drum ) en de transportband moet elke 50.000 pagina's worden vervangen . Wat je
Replacement imaging unit nodig ( drum )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar de printer . Pak de hendel van de linker deksel en open het . Druk op de bovenste ontgrendelingsknop aan de linker bovenkant van de printer en til de bovenklep totdat deze volledig is geopend . Kopen van 2

Verwijder de overdracht gordel . Zoek de twee vergrendelingen in de printer . One ligt tegen het voorframe en het andere tegen het achterframe . Trek ze zowel naar links om de vergrendelingen los te maken. Pak de hendel op de transportband en trek hem omhoog en naar links om deze uit de printer te verwijderen . Stel de overdracht gordel opzij op een schoon stuk papier . Losse toner kan lekken , dus zorg ervoor dat u niet instellen van de transportband of de imaging drum op een ondergrond die niet vies mogen worden .

Look 3 binnen in de printer en zoek de imaging unit ( drum ) . De drum is de eenheid met het grote groene cilinder en een handgreep die de lengte van het apparaat loopt . Pak de handgreep en trek voorzichtig recht omhoog . Als u van plan om dezelfde imaging unit opnieuw installeert , dek het onmiddellijk na het verwijderen om het te beschermen tegen krassen . Licht kan ook de lichtgevoelige beeldeenheid kunnen beschadigen .
4

Haal de nieuwe imaging unit uit de doos en uitpakken uit de verpakking . Verwijder de tape van de nieuwe eenheid .
5

Vervang de beeldeenheid door het gelijktrekken van de gekleurde tabs aan elk uiteinde van de trommel met de bijbehorende gekleurde sleuven op de printer frame. Schuif deze helemaal naar beneden in de printer tot u niet kunt duwen het naar beneden verder . Leg de hendel naar beneden .
6

Installeer de transportband door het oriënteren van de eenheid met de sleuven in het frame . Schuif het naar beneden en naar rechts totdat deze vastklikt . Schuif de vergrendelingen naar rechts om de band vast te zetten. Laat de bovenklep totdat deze vastklikt , en de linker deur te sluiten .
7

Reset de telling onderhoud aan de "Replace Imaging Unit " bericht te wissen . De telling kan worden gewist door op de " Menu " knop tot " Setup" verschijnt op het display . Druk op "Enter " en scroll totdat de display " Maintenance . " Druk op " Enter" , dan blader totdat "Check overige" verschijnt op het paneel . Blader tot " Imaging Unit " leest op het scherm , druk op " Enter " eens meer , en blader totdat op het scherm "Reset ". Druk op de " Enter " -toets om de Imaging Unit teller resetten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je zelfs pagina's met…
·Desktop printers zijn meestal …
·Hoe te Epson 777 printer -soft…
·Hoe maak je een Samsung DR pri…
·Hoe kan ik een HP Photosmart P…
·Hoe je inktcartridges installe…
·De HP Deskjet 3930 is een kleu…
·Hoe kan ik Clean dot-matrix -e…
·Hoe maak je een scanner voor e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Sony VAIO AGN - 690 Specificaties 
·Hoe maak je een Disk Drive In een HP Pav…
·Hoe maak je een Intrepid Touchpad uitsch…
·Hoe kan ik een Dell Dimension 2200 PC Re…
·Definitie van Document Imaging 
·Hoe te solderen een Laptop Power Jack 
·Wat betekent PSA Toshiba Mean 
·Hoe kan ik een HP LaserJet P2015 schoonm…
·Hoe maak je een T43 harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com