Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Energy Saving Tips voor Copy Machines
U mag niet realiseren , maar dit kopieermachines thuis en op het werk kan veel energie gebruiken . De energie die wordt gebruikt door deze machines is een last en slecht voor het milieu . Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om energie die niet vereisen dat je te ontdoen van of stoppen met het gebruik van de machine op te slaan . Opvoeden Youself

Het lijkt misschien niet duidelijk op het eerste , maar het opleiden van jezelf en de mensen om je over energiebesparende technieken is de eerste stap naar het besparen van energie in het algemeen en met kopieermachines in het bijzonder. De Internet onderzoek en ontdek hoe om energie te besparen . Het is belangrijk dat mensen om je heen te begrijpen wat je probeert te doen en hoe u van plan om het te doen , zodat ze uw inspanning kan helpen . Een goede plek om te beginnen is de Energy Star- website op www.energystar.gov . Energy Star is een label gegeven aan energie - efficiënte producten door het Amerikaanse Environmental Protection Agency ( EPA ) .
Energy Star

Energystar.gov
zegt u kunt besparen een gemiddelde van $ 115 over de levensduur van een kopieermachine alleen het Energy Star- label te kopen in plaats van een machine die het Energy Star-label niet dragen . Dit betekent een kopieermachine die een Energy Star label heeft en kost hetzelfde als een die niet zal u geld besparen gedurende de levensduur van de machine alleen in energiebesparing .
Macht < br >

de eenvoudigste en meest productieve manier om energie te besparen met een kopieermachine is om de machine elke avond uit te schakelen en niet weer aan totdat het nodig is . Terwijl u misschien moeten wachten op de kopieermachine om de macht op , geeft je energie besparen , vooral als je niet de kopieermachine gebruiken elke dag . Onderwijzen mensen om je heen , zodat de laatste persoon op de kopieermachine gebruikt zal weten af te sluiten van de machine aan het eind van de dag . Als u niet wilt vertrouwen op iemand herinneren aan het apparaat wordt uitgeschakeld , de aanschaf van een timer die automatisch schakelt de machine op een ingesteld tijdstip .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de printkop te verwijderen…
·Hoe de voeding op mijn 5440 HP…
·Hoe maak je een UPS Thermal Pr…
·Verschil tussen Bubble Jet -en…
·HP Officejet 6210 Routebeschri…
·Hoe te Refill HP Deskjet 5150 …
·Installeer Lexmark Z25 Printer…
·How Do You Print Only wat je w…
·Verschil tussen een netwerkpri…
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
iPad Protective Film Tips 
Tips over het gebruik van een Tablet PC 
Hoe te vervangen Tablet Pen Tips 
Tablet Pen Tips 
Viewsonic V1100 Tablet Stylus Tips 
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen mijn Seagate External …
·Gebruik van Smart Quill 
·Hoe je twee harde schijven samenvoegen 
·Hoe de buitenkant van een laptop Pas 
·Hoe je de harde schijf verwijderen in ee…
·ATI Radeon HD2400 Pro Specs 
·Welke grafische kaarten zijn goed voor E…
·Mac Pro Vs . MacBook Pro voor Film Makin…
·HP DV5 - 1134TX Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com