Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe om op afstand een Mac Van een iPhone
Nu , kan je vragen , waarom zou je willen de afstandsbediening van uw Mac vanaf een iPhone ? Het antwoord is simpel : de Mac Mini . De Mac Mini is uitgegroeid tot een populaire aanvulling op de home cinema. In sommige gevallen , zelfs populairder dan de Apple TV . Het is aantrekkelijk , compact , licht en krachtig! Maar als je doel is om meer dan alleen Front Row voor uw media-entertainment te gebruiken , zul je merken dat de grootste zwakte is het gebrek aan complexe afstandsbediening. Natuurlijk kun je een bluetooth toetsenbord en muis te krijgen, maar hoe is dat echt gaat passen in uw home theater gunstig ? Heeft u uw salontafel willen uitzien als een bureau ? Ik denk het niet , dus het is R.P.A. Tech aan de redding met hun handige iPhone- app " Air Mouse Pro . " Air Mouse Pro kunt u een Mac direct vanaf je iPhone , als zowel een trackpad en toetsenbord. Deze tutorial zal je leren hoe je Air Mouse opgericht in minuten . Wat je nodig hebt
Een Mac met OSX
Een iPhone of iPod Touch
Air Mouse Pro
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download Air Mouse Pro van de iPhone App Store . Met ingang van dit schrijven het kost $ 5,99. Kopen van 2

Download en installeer de Air Mouse server applicatie . Deze stappen zijn voor Macs , maar er is een Windows-server ook. Sla het dmg-bestand naar je harde schijf .
3

Installeer de server door het openen van het dmg-bestand dat u hebt gedownload . Sleep de Air Mouse Server- applicatie om uw map Programma's .
4

Klik op de toepassing op de Air Mouse Server draaien . Geen vensters zullen opduiken , maar je zult een nieuw pictogram Muis Air Server op de balk in de rechterbovenhoek van je scherm te zien .
5

Start de Air Mouse applicatie op je iPhone . Het moet automatisch vinden van de computers waarop de Air Mouse Server-software . U kunt double-check om te zien of het gevonden je server door te tikken op het groene pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm . Dit zal u een overzicht van de servers het gevonden . Als het ze niet kunt vinden , moet u de firewall van de computer uit te schakelen of te configureren u .
6

U kunt nu de controle van uw Mac rechtstreeks vanaf je iPhone . De meest elementaire functies van de Air Mouse zijn als een trackpad en toetsenbord.

U kunt schakelen tussen een " in de lucht " muis -modus die de iPhone's accelerometer en een regelmatige trackpad -modus maakt gebruik van door op het pictogram in de bovenste rechterbovenhoek .

U kunt ook het toetsenbord te verbergen door je iPhone naar beneden te vegen en vervolgens de iPhone zijwaarts voor volledige geblazen , Macht Boek stijl , multi-gesture trackpad controle. En dat is slechts het topje van de ijsberg voor wat de Air Mouse kan doen . Er is media controles ook! Voor meer informatie over alle functies van de Air Mouse , bezoek de website MobileAirMouse ( zie paragraaf bronnen hieronder ) en bekijk de demo video .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Macbook Onderhoud Tips 
·MacBook Pro wordt niet herkend…
·Hoe kan ik iTunes en Thuisdeli…
·Hoe kan ik Windows Parallel Fi…
·Hoe maak je iChat op een webca…
·Hoe maak je een Mac S.M.A.R.T.…
·Welke MacBook Pro Heb ik 
·Hoe Hook Up My Apple G4 laptop…
·Hoe te Bridge CS3 Fix op Leopa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een interne DVD -brander ins…
·Hoe maak je verbinding een interne dvd-d…
·Hoe Printer Driver verwijderen Windows 
·Hoe kan ik een externe WiFi- antenne te …
·Instructies voor een Vuescape Optical Mo…
·Mijn USB Drive Gets Stuck initialiseren 
·Hoe kan ik een Dell Dimension 8200 Case …
·Hoe maak je een Self - diagnostische tes…
·Kunt u een schijf in een Mac-laptop ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com