Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Macbook Onderhoud Tips
De aanschaf van een nieuwe laptop kan een grote investering te zijn en , bij het gebruik van uw Mac , kunt u stappen ondernemen om te helpen verlengen de levensduur . Nieuw gekocht, MacBooks worden geleverd met een jaar garantie en u kunt kopen tot twee jaar extra dekking van Apple . Dus als er iets mis is met uw computer gaat tijdens deze periode , kan uw plaatselijke Apple- winkel het probleem te verhelpen voor u gratis. Accu

Voor optimale prestaties van de batterij , raadt Apple het opladen en ontladen van de batterij volledig elke maand . Het verlaten van je Macbook aangesloten op de netstroom meeste van de tijd kan de batterij tot minder van een lading in wanneer u het nodig om hem op te laden te houden op de lange termijn , zodat alleen plug uw computer . Als je niet van plan bent om uw notebook te gebruiken voor meer dan zes maanden , moet u de computer opgeladen op 50 procent , terwijl in bewaring geven .
Schoonmaken

Schoonmaken mac een keer per maand - of vaker als u hebt vergieten huisdieren - zal helpen uw computer te blijven vrij van stof en vuil en het voorkomen van mogelijke oververhitting . Zet uw Mac en verwijder de voedingskabel voor het reinigen , gebruik een vochtige zachte doek om over de behuizing en het scherm , zodat er geen vocht in de computer en dat u geen vloeistof rechtstreeks op het. Water is een geschikte vloeistof om te gebruiken maar geen oplosmiddelen of bleekmiddelen aan de computer niet van toepassing .
Locatie

Bij het gebruik van je Mac , plaats het op een harde , vlakke ondergrond om oververhitting te voorkomen . Stof of gedempte oppervlakken kunnen de ventilatieschachten te blokkeren en te voorkomen dat ventilatoren van de computer goed werkt . Apple raadt aan dat u de computer niet hoeft te gebruiken op je schoot als de behuizing wordt warm en langdurig contact kan brandwonden veroorzaken . Probeer en houd de computer uit direct zonlicht zo veel mogelijk als blootstelling aan de zon kan ook leiden tot oververhitting , zelfs wanneer de machine is uitgeschakeld .
Opslag en Transport

Bewaar uw Mac op een koele plaats - Apple raadt ergens dat is ongeveer 71 graden Fahrenheit - en zorg ervoor dat niet hoger is dan kamertemperatuur. Bij opslag of transport van uw Mac , gebruik altijd een beschermende case voor stootjes dat uw computer intern of extern kunnen beschadigen te voorkomen . U kunt zachte hoesjes kopen bij uw plaatselijke Apple-winkel , maar wilt u misschien ook overwegen de aanschaf van een hard shell geval voor uw Macbook als je het te dragen rond vaak .
Programma
< p > Hoewel Mac-computers automatisch uit te voeren onderhoud , gebeurt dit vaak op vooraf geplande tijden 's nachts of in het weekend . Als u uw computer uit te schakelen elke avond , wilt u misschien overwegen een programma als MacJanitor , Onyx of Macaroni downloaden . Deze programma's uit te voeren Mac onderhoud , zoals het verwijderen van de cache op uw computer en overbodige bestanden , die u kunnen helpen uw computer verwerkingstijd verwijderen . U kunt elk onderhoud scan handmatig uitvoeren , of ze plannen om dagelijks, wekelijks of maandelijks gebeuren , afhankelijk van hoe vaak u de machine gebruikt .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te openen een iMac -comput…
·De beste manier om een MacBook…
·MacBook & EFI Access 
·Hoe kan ik je terug verwijderd…
·Hoe maak je een Mac Mini upgra…
·Hoe maak je een foto website o…
·Hoe te converteren WPD naar Wo…
·Hoe te Imac terugzetten naar f…
·Apple Computer Problemen 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Hoe te Applications tab Van mijn MacBook…
Hoe te Apps Overdracht van een MacBook o…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ATI grafische kaart Iden…
·Hoe maak je een Portable Secure Drive De…
·Hoe te Galerij In iWeb 
·Hoe maak je een Windows XP Sata Drive In…
·Hoe maak je een MultiPASS Status Monitor…
·Hoe maak je een USB -printer aansluiten …
·Hoe maak je Slave een MPC 1000 
·Hoe je Toshiba Media Keys gebruiken Met …
·Hoe je naar de BIOS op een Dell Inspiron…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com