Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te openen een iMac -computer
Als uw iMac niet meer onder de garantie valt en je nodig hebt om het te repareren , te demonteren het geval in plaats van het betalen van een Apple -technicus om het te doen . Alvorens dit te doen , echter , begrijpen dat niet-geautoriseerde service en modificaties vervalt de garantie van een jaar , die geen betrekking heeft op herstellingen op lekkages of andere schadelijke gebeurtenissen . Het nemen van de iMac geval vereist afgezien van een paar eenvoudige hulpmiddelen , maar wees voorzichtig werken met de gevoelige elektronica in , vooral als je niet veel ervaring reparatie van computers hebben . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
T8 Torx schroevendraaier
T6 Torx schroevendraaier Goedkope 4 zuignappen
Antistatische mat
Anti - statisch polsbandje
Laat meer zien instructies
1

Spreid een anti - statische mat op een plat oppervlak en plaats de iMac gezicht naar beneden op de mat . Zet de anti - statische polsbandje om je pols en sluit het snoer aan een hoek van de anti - statische mat . Verwijder de Phillips schroef uit het midden van de daarbij vrijkomende metalen paneel aan de achterzijde van de iMac en til het paneel uit de zaak . Kopen van 2

Trek de zwarte plastic lipjes om het RAM-geheugen kaarten . Verwijder elke kaart en zet het aan de kant , samen met de metalen paneel .
3

Zet uw iMac om zodat het plastic scherm bekleding is naar boven gericht . Bevestig een zuignap aan elk hoekje van de plastic folie en trek ze voorzichtig op te tillen van de dekking van de zaak af . Laat de zuignappen aan de bekleding .
4

Verwijder de Torx-schroeven rond de rand van het LCD- paneel met een T8 Torx schroevendraaier . De twee langste schroeven behoren aan weerszijden van de Apple logo onderaan het scherm . Begin zachtjes te trekken op de aluminium behuizing te scheiden van het scherm , en trek de draad van de iSight- camera op de zaak .
5

Neem de rest van de T8 Torx- schroeven van de display het logic board . Til het scherm weg van de zaak tot drie verbindingen bloot te stellen aan het logic board .

Look 6 onder het display voor een connector in de buurt van de ventilator en trek deze omhoog om deze los te koppelen . Til het beeldscherm om nog twee connectoren tussen de raad en het display te onthullen . Trek deze connectoren uit om de weergave volledig te verwijderen en opzij leggen .
7

Verwijder de T8 Torx- schroeven van de harde schijf naar de printplaat . Til de tape waarmee de draden aan op de harde schijf en verwijder de plastic harde schijf behuizing . Schuif de vaste schijf uit de behuizing en trek de stekker uit en ATA kabels .
8

Gebruik een T6 Torx schroevendraaier om de schroeven te verwijderen in de zijkant van de harde schijf . Als u het vervangen van de harde schijf , schroef deze in uw vervangende schijf vooraleer men de behuizing .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je Griekse Brieven Plaats …
·Hoe om foto's naar een iPhone 
·Hoe maak je een Mac Notebook '…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Movie Files Compatibel met App…
·Verschil tussen Mac Book & Mac…
·Hoe maak je een Gantt-diagram …
·Bereiding van suspensiekweek i…
·Hoe je iMac 5 Gebruik 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de CPU Fan snelheid te verhogen op e…
·Wat is Auxiliary opslag ? 
·PC Mouse Beschrijving 
·Hoe gaat u naar MSI BIOS 
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een MFC -…
·Hoe maak je een harde schijf Met Heat Er…
·Fluctuerende CPU-gebruik in de veilige m…
·Hoe maak je een A940 Dell Printer Instal…
·Hoe maak je een Phoenix Trusted Core BIO…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com