Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Movie Files Compatibel met Apple Laptop Computers
Een van de meest frustrerende dingen bij het werken met digitale video is het hebben van mediabestanden die niet zal werken op een bepaald besturingssysteem . Voor video-en filmbestanden , is het type computer ( laptop , desktop , netbook , etc. ) niet zo veel als het besturingssysteem uit. Er zijn een paar van de gemeenschappelijke filmbestanden die automatisch compatibel met Mac -besturingssystemen . En , zelfs onder degenen die niet direct compatibel , zijn er manieren om de bestanden te converteren , zodat je ze kunt bekijken op je Macbook of andere Apple-computer . QuickTime Movie

QuickTime-films
zijn video-bestanden met een " . Mov " uitbreiding op hen . Omdat QuickTime is ontwikkeld door Apple , . Mov -bestanden zijn bijna altijd compatibel met Apple producten en computers . Het enige dat gebruikers moeten doen is het downloaden van periodieke updates voor zowel het besturingssysteem en de versie van QuickTime .
MP4

MPEG - 4 , of . Mp4 bestanden , ook goed werken op de meeste Mac-computers . De vierde installatie in de Motion Picture Experts Group reeks bestanden , deze sterk gecomprimeerde videobestanden zijn goed geschikt voor Internet streaming . Ze zijn compatibel met zowel iTunes en QuickTime , waardoor ze gemakkelijk voor Mac-gebruikers om te openen en af te spelen . Apple computers kunnen ook meestal herkennen en spelen andere MPEG-bestanden , waaronder standaard MPEG en MPEG - 2 bestanden , maar gebruikers kan nodig zijn om bepaalde onderdelen op QuickTime downloaden om dit te doen .
Flash video on

Flash video
, met een . flv extensie , werd gemaakt door Adobe , en kunnen worden afgespeeld op Apple computers , waaronder laptops . Echter , gebruikers hebben problemen spelen de bestanden op een aantal van de mobiele apparaten van Apple , zoals de iPhone en de iPad , en speciale apps zijn vaak nodig om de bestanden te krijgen om te spelen .
AVI
< br

Audio Video Interleave filmbestanden > werden ontwikkeld door Microsoft in de jaren 1990 . Deze bestanden , die een uitbreiding van . Avi hebben , zijn niet native compatibel met Mac- computers en besturingssystemen . Echter , kunnen gebruikers programma's die deze bestanden afspeelbaar op Mac-computers , met inbegrip van een specifieke component voor QuickTime te maken te downloaden . Veel programma's die zijn opgenomen in Mac-laptops , waaronder iDVD of iMovie , niet ondersteunen AVI- filmbestanden . Echter , met de QuickTime- component voor AVI , moeten de gebruikers in staat om alle . Avi bestand te converteren naar een ander type filmbestand dat Apple erkent , om deze bestanden volledig te benutten .
Windows Media Video < br >

andere populaire digitale film bestandstype Windows Media Video of . wmv . Hoewel deze bestanden werden ontwikkeld door Microsoft voor het Windows-besturingssysteem , heeft Microsoft erkend dat veel computergebruikers kunnen deze bestanden wilt afspelen op Mac-computers . Zo Microsoft zelf heeft geholpen onderdelen voor QuickTime te ontwikkelen met " Flip4Mac . " Deze componenten kunnen gebruikers wmv bestanden te openen en af te spelen . Op Apple computers en laptops . Zoals bij . Avi filmbestanden , moeten gebruikers deze bestanden om te zetten in een vorm die Apple herkent automatisch , zoals . Mov of . Mp4 , om deze bestanden te gebruiken in programma's zoals iMovie .
< Br >

Previous: Next:
  Apple Computers
·Waarom kan ik niet ontvangen I…
·Hoe de LCD op een Macbook Verv…
·Hoe Hook Up een Mac naar een L…
·Hoe je PlayStation 2 Games Ops…
·De beste digitale USB videokab…
·Hoe kan ik een dvd rippen naar…
·Kan ik verbinding mijn Mac naa…
·Hoe Set Up Your Mac laptop voo…
·Hoe maak je een Afgebroken iMa…
  Related Articles
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe om bestanden te kopiëren op een iPa…
Hoe je bestanden naar een iPad zonder iT…
Hoe te Keynote bestanden Krijg op een iP…
Video Compatibel met de iPad 
Hoe te lezen PDF -bestanden in iBooks op…
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe PDF-bestanden Transfer naar GoodRead…
Hoe PDF-bestanden krijgen op een iPad 
  Hardware Articles
·Wat is beweegbaar hoofd Magnetic Disk St…
·HP L2000 Specs 
·Hoe de SanDisk ImageMate Gebruik 12 - in…
·Hoe de Screen Problemen op een TI - 84 
·Hoe kan ik controleren UPS Batterijen 
·Hoe maak je een Divide ontwerp door 3 Se…
·Hoe je iMac Cooling Verbeter 
·Hoe je Mac slaapstand uitschakelen 
·Hoe te Bookmarks op de iPad maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com