Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
De beste digitale USB videokabel Vs . Firewire
USB of Universal Serial Bus , videokabels kan de gebruiker een video -camera, monitor of projector aansluiten op een computer via een ingebouwde poort. FireWire-kabels hebben dezelfde taak , maar zijn alleen compatibel op Apple -computers en Mac - geformatteerde computer randapparatuur , die harde schijven , toetsenborden , muziekspelers en monitoren bevatten . FireWire is merknaam van Apple voor kabels die de IEEE 1394-interface gebruiken . Terwijl Apple computers in het algemeen hebben zowel FireWire en USB-poorten , ze zijn gescheiden en niet onderling uitwisselbaar . Het type kabel die je kan ervoor kiezen om te gebruiken met uw audio - visuele randapparatuur is afhankelijk van het merk en model van uw video-apparaat , aangezien verschillende apparaten vereisen verschillende aansluitingen op basis van hun respectieve poort maten . Zolang uw kabel is compatibel met uw apparaat en zorgt voor een veilige verbinding tussen de computer en het apparaat , moet u geen last heeft van problemen met de prestaties als gevolg van het type USB -of FireWire -kabel die u gebruikt . USB -en FireWire-kabels als Vermogensbronnen

De beste USB-en FireWire -kabels voor video -apparaten - of u er een nodig hebt voor uw videocamera , digitale camera , monitor , projector of televisie - zijn degenen die don ' t vereisen externe stroombronnen te lopen . In het verleden , het aansluiten van heavy - duty computer randapparatuur via USB of FireWire -poorten - bijvoorbeeld , videocamera's met grote hoeveelheden geheugen - vaak nodig een extern stopcontact voor het aansluiten op een computer . Dit was nodig omdat de computer voldoende vermogen voor de gegevensoverdracht niet gegenereerd . Echter , USB- en FireWire -kabels zijn efficiënter . Om bij te blijven met de snelle vooruitgang in technologie , probeer dan een USB-of FireWire -kabel die vereist dat u uw apparaat aansluiten op een stopcontact om het te synchroniseren met uw computer te voorkomen .
Ontwikkeling van FireWire < br >

FireWire
is een goede keuze voor Mac- gebruikers, omdat het oorspronkelijk is ontwikkeld voor gebruik met audio - visuele apparatuur . FireWire-kabels zijn over het algemeen compacter dan hun USB- equivalenten , zoals Apple ontwierp het systeem voor interconnectiviteit met het uiteindelijke doel van de miniaturisering connectiviteit apparaten en de randapparaten die ze ondersteunen . Daarnaast is FireWire ontworpen om gelijke tred te houden met Apple 's reputatie voor het ontwerpen van gebruiksvriendelijke apparaten en accessoires .
USB 1.0 , 2.0 en 3.0 kabels

USB
1.0 kabels werden uitgebracht in 1996 , met het debuut van USB 1.1 volgt in 1998 . De data-overdrachtsnelheid van deze vroegste versie van USB was 1,5 Mbps ( megabits per seconde ) . Na 2000 , de meest beschikbare en goedkoopste type USB- kabel is de USB 2.0 , met overdrachtsnelheden tot 480 Mbps . De snelste en best presterende USB-kabels voor video -apparaten , echter , zijn USB 3.0 -kabels , die een data transfer rate zo snel aanbieden als 5 Gbps ( gigabits per seconde ) , of tien keer de snelheid van USB 2.0 . Naast het kappen van de data -overdracht tijden , USB 3.0 gebruikt ook minder stroom , het voorkomen van oververhitting van personal computers . USB 3.0 -kabels worden afzonderlijk verkocht . Contact op met de fabrikant van het apparaat of bezoek hun website voor meer informatie over het upgraden van connectiviteit van uw apparaat op een USB 3.0 -kabel .
FireWire Dataoverdrachtsnelheid

Volgens GlyphNet , de feitelijke data -overdrachtsnelheid van USB 2.0 kabels - de meest beschikbare vorm van USB-aansluitingen - kan aanzienlijk lager zijn dan hun theoretische maximale snelheid van 480 Mbps . Theoretische maximum FireWire is 400 Mbps , maar in vergelijking met de real-life prestaties van USB 2.0 kabels , FireWire is eigenlijk op ongeveer gelijke voet . FireWire is efficiënter voor gebruik met audio -en video -apparaten , en in sommige gevallen zelfs beter dan FireWire USB 2.0 in prestaties en gegevensoverdrachtsnelheden . GlyphNet merkt ook op dat wat beperkt de prestaties van de USB-of FireWire -kabels is niet de interface van de connector zelf , maar de harde schijf of computer waarop het apparaat is aangesloten . Dus problemen met de prestaties meestal moeten worden troubleshooted van eind van de computer , in plaats van de connector .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Heeft de Mac Mini Surfen op he…
·Hoe te herstellen van een Disk…
·Hoe maak je een Screen Capture…
·Hoe maak je een tabel importer…
·Hoe krijg ik mijn Mac Screensa…
·Hoe toevoegen draadloos aan ee…
·Wat te doen als een MacBook Ze…
·Hoe te Airflow berekenen door …
·Hoe de zoekgeschiedenis wissen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Chase Controles met behulp van ee…
·Hoe de temperatuur van een AMD Athlon CP…
·Hoe te configureren de Belkin Wireless G…
·Hoe om gegevens van een harde schijf oph…
·Hoe maak je een nagevulde inktpatronen v…
·Hoe Memory Slots kopen 
·Hoe te Visioneer Scanners installeren op…
·Xerox Issues 
·Hoe kan ik Problemen met een GrandTec PC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com