Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Wat te doen als een MacBook Zegt Niet opladen
Apple heeft een aantal laptop -modellen uitgebracht onder verschillende namen model sinds 1989 , met inbegrip van de Mac Portable , iBook en PowerBook , maar de MacBook lijn werd niet vrijgegeven tot 2006 . Alle MacBooks voorzien van een batterij ; oudere modellen hadden een batterij die kan worden vervangen , maar nieuwere modellen vanaf 2011 hebben de accu geïntegreerd in de computer lichaam zelf . Controleer uw model

Bepaal welk model van de MacBook u werkt . De oudere modellen ( wit en zwart ) hebben beide een batterij die in staat is om heel eenvoudig vervangen worden , terwijl sommige van de nieuwere modellen ( MacBook Pro en MacBook Air ) hebben de batterij ingekapseld in de laptop zelf , wat betekent dat het niet verwijderbaar . Als uw MacBook model is voorzien van een batterij die niet afneembaar, zie hoofdstuk zes .
Zorg ervoor dat het is Flush
Een MacBook zonder een opgeladen batterij kan een probleem zijn .

macht de MacBook uit , sluit het deksel , koppelt u alle kabels en draai de computer om . Controleer of de batterij op de onderkant van uw laptop is flush en aangesloten. Verwijder de batterij en plaats deze in de batterijhouder aan de onderkant van de laptop . Start de MacBook om te zien of de batterij begint te laden .
Clean De Terminals
Wattenstaafjes zijn belangrijk om uw computer schoon te houden .

Herhaal de batterij verwijderen proces zoals beschreven in stap twee . Gebruik een wattenstaafje en alcohol om de connectors schoon . Giet de alcohol direct op de computer of de batterij ; dompel de wattenstaafjes in de alcohol en voorzichtig schoon het op die manier . Geef de computer een minimum van 30 minuten volledig droog alvorens deze weer de batterij en opnieuw opstarten van de computer .
Probeer een andere batterij

Leen een batterij die compatibel is met uw MacBook om het te testen . Als de batterij begint te laden terwijl de computer is aangesloten , dat is een indicatie dat het is uw batterij en niet de computer zelf. Gebruik geen nieuwe batterij niet kopen totdat je hebt bevestigd dat het de batterij en niet de computer , want MacBook batterijen lopen van ongeveer $ 79 en up ingang van januari 2011 , afhankelijk van het model . Als de batterij nog steeds niet opgeladen , ga dan naar stap vijf .
Reset De SMC
De power-knop op een witte MacBook

Reset de System Management Controller ( SMC ) op Intel - gebaseerde MacBooks door het uitschakelen van de computer , het verwijderen van alle kabels en de batterij en de power-knop ingedrukt te houden gedurende vijf seconden . Vervang de voeding en de batterij en start de computer opnieuw .
Doen op de professionals

Neem uw MacBook naar de Apple Store of bij een erkende Apple- dealer als de batterij nog steeds wordt niet opgeladen . Als je kunt, een schatting van de kosten om het probleem op te lossen . Aangezien een niet - opladen van de batterij is niet een ongewoon probleem voor oudere MacBooks , wilt u misschien een kostenanalyse te doen op de verschillende scenario's , namelijk of het geld te besteden op een oudere machine of gewoon gooien handdoek in de ring en zet dat geld in een nieuwe laptop computer .

Previous: Next:
  Apple Computers
·iPhoto zal niet importeren All…
·Hoe je iMac modellen identific…
·Hoe de diagnostische modus sta…
·Hoe maak je een regionale DVD …
·Hoe te bestandsextensies Assoc…
·Hoe maak je verbinding een App…
·Over Externe iBook Harde Schij…
·Hoe te gebruiken CR2 op een Ma…
·How Do You Bevestig een map na…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Inspiron 1200 USB upgrade…
·Hoe de processor vervangen op Eee PC 701…
·Hoe je Dual Memory Mode Upgrade op een A…
·Hoe te verbeteren Mijn computer is Strea…
·Hoe u Windows fysieke geheugen bijwerken…
·Hoe de Gears in een cd-drive op een comp…
·Specificaties voor de Xerox DC430C Copie…
·Gigabyte GA - 6VTXE Moederbord Specs 
·De volledige technische specificaties vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com