Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een interne DVD -brander installeren in een HP A1213W
HP verscheept de Pavilion A1213W desktop computer met een combo drive die cd's kon branden maar kon alleen lezen DVD-discs . Echter , de computer heeft een open 5,25 inch drive bay en een seriële geavanceerde technologie beslag poort op zijn moederbord . Met deze twee functies, kunt u openstellen geval van de computer en het installeren van een dvd-brander naast de bestaande drive om te werken . Het proces vraagt ​​veel geduld en twee schroevendraaiers - een Phillips en een flatscreen- bladen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit en haal de stekker uit de muur . U vindt het waarschijnlijk makkelijker om mee te werken als je alle kabels die aangesloten te zijn los te koppelen .

Schroef 2 van de grote , gekartelde schroef in het midden van de rechterrand van het achterpaneel van de computer . Zodra u de schroef te verwijderen , schuift u het zijpaneel van de computer terug en weg van de computer , het blootstellen van haar internals .

Druk op 3 op de drie plastic lipjes waarmee het voorpaneel van de computer zijn chassis . Zodra je ze indrukt , kunt u het voorpaneel swing naar rechts , het opent , til het op en verwijder deze .

Slide 4 een platte schroevendraaier in de sleuf van de blanco plaat die de drive bay onder de bestaande cd /dvd-station . Draai de schroevendraaier om het deksel uit te breken van het chassis . Het zal niet zo veel kracht als je verwacht , omdat het metaal is voorgespannen .

Slide 5 de dvd-brander in de baai , zoek aan de zijkant om ervoor te zorgen dat de gaten voor de geleideschroeven zijn uitgelijnd met de sleuven op de baai . Niet schuif het allemaal van de weg in nog , dat wel.
6

Sluit het smalle SATA data en bredere SATA power connectors aan op de aansluitingen op het station . De datakabel moet komen in de doos met het, terwijl de stroom connector zal loskomen van de stroomvoorziening van de computer . Als al dat de voeding beschikt is een grote vier - pins Molex connector wit , moet u een Molex - naar - SATA - adapter tussen de stekker en het apparaat aansluiten . Alle van de connecties die je zult maken zal alleen gaan als ze de juiste richting , dus niet dwingen .
7

Sluit het andere uiteinde van de SATA datakabel naar een open SATA-poort op het moederbord van de computer . Er moet

Afwerking 8 zijn twee . Schuiven van de schijf in het compartiment totdat haar gezicht paneel is gelijk met de andere optische drive of deze vastklikt .

Screw 9 de gids schroeven door de baai in de geleider gaten op de aandrijving , vast aan het chassis van de computer , zodat het niet zal rond verschuiven .

lijn 10 de plastic behuizing voorkant omhoog met de bovenkant van de voorkant van de belangrijkste chassis van de computer , druk hem op het chassis aan de bovenkant en aan elke kant in de buurt van de onderrand . U zult terug vinden het vastklikken wanneer het correct zitten .

Dia 11 het zijpaneel op de computer zaak en draai de schroef die houdt het op zijn plaats .
12

Sluit de kabels opnieuw aan op uw computer en zet hem aan . Het zal uw nieuwe DVD-brander herkent .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je Toshiba drives wijzigen…
·Hoe kan ik een Iomega Portable…
·Hoe maak je een USB- Boot en V…
·Hoe een bestand dat werd overs…
·Fundamentele vragen van de Com…
·Hoe te Overclock een Celeron E…
·Hoe volledig overbrengen van e…
·Hoe zijn CPU's gebouwd 
·Hoe maak je een lint kabel Bev…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech Z - 640 Subwoof…
·Wat heeft Hyper - Threading Technology d…
·Wat zijn de verschillen in de AMD Phenom…
·Kan ik met een HDMI- kabel aan mijn tv a…
·Hoe te formatteren van een Toshiba exter…
·Hoe Computers Help een Research Scientis…
·Hoe gebruik ik Taiyo Yuden Watershield C…
·Hoe te kiezen DVR PCI Cards 
·Hoe te gebruiken Plug - in Computer Spea…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com