Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een videokaart upgrade op een Gateway M - 6866 15,4 inch laptop
Het upgraden van de videokaart in uw Gateway laptop kan enigszins uitdagend zijn voor de beginner . In het geval van de M - 6866 -model , wordt de videokaart is aangesloten op een stopcontact ingebouwd in het moederbord . Dit betekent dat u uw Gateway laptop volledig uit elkaar te halen om de toegang tot de videokaart te krijgen . De M - 6866 wordt geleverd gebouwd met een Intel Graphics Media Accelerator X3100 videokaart die kan oplopen tot 384 MB videogeheugen . Demonteren van uw laptop kan een negatieve invloed hebben op uw garantie , en eventuele schade kan niet zo snel worden gedekt als u de laptop uit elkaar te halen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ontwerpen, Kleine , platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw Gateway laptop . Koppel het netsnoer en alle randapparatuur van de laptop . Sluit het LCD-paneel en plaats de laptop , zodat de onderkant behuizing van de laptop naar boven is gericht .

Slide 2 de lipjes vergrendeling waarmee de accu in plaats naar rechts totdat de accu wordt ontslagen van zijn compartiment . Til de batterij uit de laptop en zet het opzij .
3

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee het geheugen compartiment aan de onderkant behuizing van de laptop . Pak de bovenste rand van het geheugen compartiment deur en verwijder deze uit de laptop . Druk de borglippen aan weerszijden van elke RAM module tot module wordt vrijgelaten uit het compartiment. Schuif elke module uit hun respectieve compartimenten .
4

Flip de laptop over en open het LCD -scherm . Steek een kleine platte schroevendraaier in de plooien langs de randen van de afdekking van het toetsenbord . De afdekking van het toetsenbord is het kleine plastic strip gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-scherm . Werk je een weg over de breedte van de laptop totdat de afdekking van het toetsenbord volledig is gescheiden van de laptop behuizing . Leg het opzij .
5

Verwijder de twee kruiskopschroeven aan weerszijden van het toetsenbord achter de bovenste rij toetsen . Pak het toetsenbord van achter de bovenste rij toetsen en kantel het toetsenbord omhoog tot lintkabel van het toetsenbord zichtbaar is . Koppel het toetsenbord lintkabel van het moederbord assemblage , en verwijder het toetsenbord volledig van de laptop . Dit zal onthullen de interne inhoud van uw laptop .
6

Zoek de CPU-ventilator en heatsink combinatie assemblage in de rechter bovenhoek van de laptop basis . Koppel de ventilator los van het moederbord en verwijder de vier behoud Phillips - kop schroeven van de ventilator . Til de CPU -koeler montage uit de laptop en zet het opzij .
7

Zoek heatsink van de videokaart in het midden van de laptop . Het is een groot stuk metaal met koperen leidingen uitbreiding van te maken . Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de videokaart heatsink op het moederbord , en til het uit het moederbord en opzij leggen .
8

Gebruik een schone papieren handdoek of doek om de thermische kreuken te verwijderen van de videokaart . Draai de twee kruiskopschroeven van het moederbord , en til de videokaart uit het moederbord en leg het opzij . Indien mogelijk , bewaar de oude videokaart in een statisch - vrij plastic zak .
9

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe videokaart te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een Radeon X1650 P…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Hoe controleer ik mijn videoka…
·Hoe maak je een videokaart ins…
·Hoe de Dell OptiPlex GX280 Upg…
·Hoe de onboard grafische kaart…
·Verschillende AGP videokaart S…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Refill een Lexmark Black 32 
·HP Compaq Presario C500 laptop Specs 
·Microstar 7254 Specs 
·Wat zijn SMART Boards & wat kunnen ze do…
·Problemen met de reagerende toetsenbord 
·? Waarom is Bluetooth Nodig voor een Net…
·Hoe te openen een Diskvergr 
·T2050 Vs . Celeron M440 
·Hoe maak je een faxapparaat gebruiken Me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com