Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn SMART Boards & wat kunnen ze doen
? Een SMART Board is in wezen een interactief whiteboard . Het is ontworpen om het onderwijs eenvoudiger en meer omvattend . SMART boards werken in congruentie met een projector op een touch screen whiteboard dat de studenten kunnen presenteren met veel programma's en beelden van een computer te maken . SMART Board Basics

SMART Boards
vooraf de eenvoudige witte boord begrip door het aansluiten met de technologie van een computer . Gecombineerd met een projector , een SMART Board slaagt om een computer beschikbaar voor een hele klasse van studenten te maken . U kunt ook samenwerken aan een project met collega's op verschillende locaties met Windows NetMeeting . Alle deelnemers aan het gebruik van dit programma in staat zal zijn om toe te voegen aan het gezamenlijke project , evenals aanpassing , knippen , plakken , slepen en neerzetten elk aspect ervan . U kunt deze techniek ook gebruiken om een ​​presentatie te geven van een aparte locatie .
Met een SMART Board

U kunt gebruik maken van vele verschillende gekleurde markers van de Pen Tray te differentiëren de informatie die u presenteren . Uw vinger kan gebruikt worden als een muis en u kunt klikken iets door uw vinger te tikken tweemaal snel . Er is ook een interactief toetsenbord ; . Kunt u van de muis naar het toetsenbord door op de bijbehorende knop op het SMART Board
Interactive Programma

gebruik van een projector met een SMART board maakt het aanraakgevoelige oppervlak van de plaat te worden gebruikt met een aantal point-and -click programma's voor de computer . Sommige van deze programma's zijn de Internet browsers Netscape en Internet Explorer , de Office-programma's WordPerfect Office , Microsoft Office en Star Office Suites , het e-mailprogramma Eudora , Outlook Express en Pegasus , samen met multimedia-applicaties . Deze programma's kunnen een of meer studenten te communiceren met informatie op het SMART Board .
Functies Speciale

Een SMART Board kan gebruikt worden om groepswerk samenwerken . Zelfs zonder het gebruik van een projector , kan een SMART Board niets geschreven op het bord te slaan met een droog - uitwisbare marker op een computer . Uw werk op een SMART Board kan worden opgeslagen in de volgende formaten : HTML , PDF, JPEG , evenals eigen formaat van de SMART Board . U kunt afdrukken, opslaan en e-mail uw werk of houdt het opgeslagen op de SMART Notebook . De SMART Recorder kunt u ook alle visie en audio toepassingen besparen . Deze functie kan een volledige lesplan opnemen en afspelen met de bijbehorende visuele prikkels .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Memory Tussen Lokale stati…
·Metal Particle Tape Vs . DVD -…
·Beschrijf het verschil tussen …
·Intergraph PDS Tips 
·Hoe maak je een Memory Card Re…
·Hoe kan ik een ActivCard USB R…
·Hoe maak je 80 - pin SCSI hard…
·Mijn SDHC-kaart zal niet werke…
·3D Rage Pro AGP 2X TV Tuner AT…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe maak je een iPad aansluiten op een S…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Sony Vaio VGN - Repair NS…
·Hoe te kopiëren van een IDE- naar een S…
·MagicJack Device Removal Error op mijn M…
·Hoe te verbinden de Direct3D Device 
·iTunes zal niet openen op mijn MacBook P…
·Hoe kan ik een cassette Verwijderen uit …
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·I /O Magic Drive Problemen oplossen 
·Wat is PC2100 DDR geheugen? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com