Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe zet je een processor op een moederbord
? Uw computer moet een processor om de interacties van elk programma dat draait op het te behandelen . Voordat u monteren van het moederbord van de computer , en nadat u alle RAM- geheugenmodules hebt geïnstalleerd in het moederbord , moet je je processor te installeren . Als u een processor installeert na montage van het moederbord , het proces veel complexer en problematischer dan het moet zijn . Omdat de processor produceert grote ladingen van warmte wanneer u de computer aanzet , kunt u niet de processor installeren zonder het installeren van de heatsink en ventilator . Wat je nodig hebt
Compatible processor
Thermische pasta
Tandenborstel
CPU koelunit
Toon Meer Aanwijzingen

Hold 1 op een geaard metaal om eventuele statische los uit je lichaam voordat u begint . kopen van 2

Vind de processor socket op het moederbord . Deze aansluiting zou kunnen verschijnen als een plastic of metalen vierkant op het midden van je moederbord . De metalen die komen meestal met covers die de binnenste pinnen beveiligen en druk op de processor op de interne aansluitingen . Merk op hoe de socket heeft een metalen of plastic hendel aan de ene kant .
3

Til processor harnas hendel van de socket . Op kunststof doppen , deze hendel opent en sluit de pinnen die de processor benutten . Metalen socket hendels op de processor op de onderstaande aansluitingen , die fungeren als kleine veren . Als je een metalen bus , ook til de cover die zit op het stopcontact en de plastic beschermkap op de top van de aansluitingen , als je er een ziet .
4

Dompel de processor in de socket . Lijn de processor eerst met de gouden pijl erop of eronder , wijzen in dezelfde richting als de pijl in het stopcontact .
5

Lower de processor harnas hendel naast de socket . Op metalen bussen , moet u de metalen kap eerst verlagen . Dit metalen deksel dia's onder een ander metaal tabblad dat het duwt omlaag tegen de processor , het blootstellen van haar vlakke kern.
6

Til de kap uit de spuit met koelpasta en verlagen de punt van het op de processor . Verdeel de pasta rond met de kolf van een tandenborstel totdat het dekt blootgestelde oppervlak van de processor volledig .

Plaats 7 uw heatsink en ventilator bovenop de processor en lijn de onderkant van de ventilator met de gaten op uw moederbord rond de socket .
8

Druk op de ventilator schroeven en draai ze met uw vingers , zodat hun pijlen wijzen in de richting van de ventilator . Oudere fan modellen clip op de contactdoos met een metalen clip in het midden van het koellichaam . Druk op de clip totdat deze hang naar het stopcontact . Til de ventilator iets om te controleren of deze correct is gemonteerd .
9

Sluit de kabel van ventilator van de processor naar de " CPU_FAN "-ingang op het moederbord rond de socket . Hiermee is de installatieprocedure processor . U kunt nu monteren van het moederbord in de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Hard Drives identificeren 
·Hoe maak je een USB-apparaat o…
·Hoe de maximale Data Transfer …
·Hoe maak je een HDD Recovery F…
·Hoe Transfer Slaat van een Gam…
·Logitech Z - 5500 Specificatie…
·Hoe maak je een WD harde schij…
·Hoe gegevens Transfer naar een…
·Hoe te Zet Muziek op een Memor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Vergelijking van een Intel Core i7 Nehal…
·Compatibele inkt cartridges voor de Cano…
·Wie had dat gedacht 20 jaar geleden dat …
·Hoe te herstellen van een cd /dvd-statio…
·Hoe maak je een computer die Houdt herst…
·HP Pavilion 7915 Specificaties 
·Hoe de Screen Flip Back op een HP Compaq…
·Eee PC 901 Specificaties 
·Hoe te Speakers aansluiten op een geluid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com