Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een PCI videokaart installeren in een Gateway 300Le
De Gateway 300 LE is een desktop computer uitgerust met een 1,2 GHz Celeron-processor , 512 MB DDR-geheugen en 20 GB opslagruimte . Als de prestaties van uw systeem lijdt bij het uitvoeren van bepaalde grafisch-intensieve toepassingen, zoals computerspelletjes , kunt u profiteren van het installeren van een nieuwe videokaart in een van de beschikbare PCI-slots van de computer . Het proces is niet te ingewikkeld en je moet in staat zijn om uw machine weer up and running in een kwestie van minuten . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit . Onderzoeken poorten van de computer en verwijder alle aangesloten kabels , inclusief het netsnoer . Druk op de knop om alle opgeslagen elektriciteit te ontladen. Aard uzelf door het aanraken van de metalen aan de achterkant van de computer . Kopen van 2

Verplaats de computer op een schone , goed verlichte werkruimte en onderzoekt het achterpaneel . Zoek en verwijder de schroeven waarmee het zijpaneel vast te zetten . Schuif het zijpaneel naar de achterkant van de computer en til deze vrij van de zaak .

Plaats 3 de computer op zijn kant en onderzoekt het moederbord . Zoek een ongebruikte PCI slot en vind de aangrenzende afdekplaatje . Verwijder de schroef waarmee het afdekplaatje op zijn plaats . Verwijder het afdekplaatje maar houd de schroef nabijgelegen voor later gebruik .
4

Plaats uw videokaart in het PCI slot en oefen druk uit totdat deze goed vastzit . Gebruik de schroeven die zijn verwijderd uit het afdekplaatje aan metalen beugel van de videokaart aan de computer zaak . Sluit indien nodig een van de kabels van de voeding van de computer naar de juiste poort op de videokaart . Niet alle modellen van de videokaart vereisen extra stroom .
5

Plaats het zijpaneel en de eerder verwijderde schroeven om het veilig terug op zijn plaats . De terugkeer van de computer naar de oorspronkelijke locatie . Sluit uw monitor aan op de juiste poort op de nieuw geïnstalleerde videokaart . Verbind de rest van de eerder los kabels . Zet de computer aan en log in op Windows .
6

Open uw optische station en plaats de installatie-cd die bij de videokaart kwam . Wacht tot het installatieprogramma te starten . In sommige gevallen kan het nodig zijn om de inhoud van de disc te bladeren en handmatig start het installatieprogramma . Volg de instructies op het scherm .
7

Open het menu 'Start ' en selecteer de optie label ' Configuratiescherm'. Open het "Displays " control panel . Ga naar het tabblad " Instellingen " en stel de schermresolutie dit wenst.

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een Video Card Dri…
·AGP videokaart S - Video-uitga…
·Hoe om te controleren wat vide…
·Welke videokaart voor een ASUS…
·Hoe maak je een VGA- grafische…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een 9800 GX2 video…
·Video Capaciteit van een 4GB S…
·Hoe kan ik een laptop videokaa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je T-serie eMachines Problemen 
·Toshiba Satellite 2400 - S201 Specificat…
·Hoe te Urine Schoon vanaf een laptop com…
·Hoe maak je een Waste Ink Absorber Verva…
·Hoe kan ik een MacBook reparatie die ove…
·Hoe maak je een Phoenix - Award BIOS upd…
·Hoe een notebook toetsenbord Bedien 
·U kunt Laat een laptop Ingeschakeld All …
·Athlon XP Overclocking Guide 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com