Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Upgrades voor de ThinkPad X20
De ThinkPad X20 is een Pentium III computer met een 600 MHz processor . Hoewel een innovatieve , lichte en snelle machine toen het werd gebouwd , de huidige internet technologie en software applicaties vereisen vaak meer middelen dan wat deze machine kan bieden . Echter , kan een werkende ThinkPad X20 worden opgewaardeerd en gebruikt voor simpele e-mail en surfen op internet . Toch kan deze machine alleen worden opgewaardeerd tot op zekere hoogte , en zelfs in optimale omstandigheden , het werkt langzaam in vergelijking met laptops gemaakt met nieuwere verwerkingstechnologie . RAM

Deze laptop wordt geleverd met 128 MB RAM-geheugen , en een extra geheugenmodule zal het wat sneller te maken . U kunt echter alleen maar een 256MB module RAM als dit apparaat alleen kan ondersteunen tot 384 MB RAM-geheugen . Dit is niet genoeg RAM om een sneller besturingssysteem, zoals Windows XP draaien , maar zal uitvoeren van toepassingen te maken op Windows 98 of 2000 run soepeler . Om RAM toe te voegen , verwijder het deksel van de onderkant RAM compartiment en schuif de module in de lege bus . Zorg ervoor dat u DIMM RAM kopen voor dit type machine , anders wordt de module wordt niet herkend .
Hard Drive

Een andere manier om de Thinkpad X20 upgraden is naar verander de harde schijf , die oorspronkelijk uitgerust met een 10 tot 20 GB harde schijf . Vervang de drive voor een grotere 30 tot 40 GB schijf . Vermijd het gebruik van een harde schijf die groter is dan deze , omdat het niet wordt herkend door de computer . Verwijder de batterij , zodat een ontlading heeft geen invloed op de laptop , maak de rechthoekige harde schijf en schuif de vaste schijf uit het compartiment . Vervang deze door een compatibele IBM harde schijf .
Besturingssysteem

Als u besluit om de harde schijf upgraden , moet u ook het besturingssysteem te upgraden . Installeer het completer en sneller Windows 2000 op deze laptop . Want dit is een kleine capaciteit laptop en ondersteunt slechts een kleine hoeveelheid van het geheugen , kan niet worden bijgewerkt met Windows XP . Om een ​​nieuw besturingssysteem te installeren , drukt u op "F2 " of de functietoets die door de zwarte opstartscherm om de BIOS setup te gaan . Klik op het tabblad "Boot " en wordt de opstartvolgorde eerst op te starten vanaf het cd-station . Plaats een Windows 2000 -systeem schijf in de cd-lade en herstart de computer . Druk op een toets om de installatie te starten en volg de installatie- instructies om het proces te voltooien . Eenmaal geïnstalleerd, download en alle benodigde drivers van de Lenovo- website te installeren .
Draadloze connectiviteit

Voeg draadloze functionaliteit aan deze kleine capaciteit laptop door het toevoegen van een draadloze pc -kaart . De ThinkPad X20 is uitgerust met een pc-kaartsleuf , en u kunt een pc draadloze kaart aan te sluiten op een draadloos netwerk aan te schaffen. Een andere manier om draadloze mogelijkheden toe te voegen is via de USB -poort . Voeg een draadloze 3G- USB -kaart , die u kunt verkrijgen van een mobiele telefoon provider . Welke methode u om de laptop verbinden met het internet te gebruiken , verwacht niet dat het om Internet websites snel laden . Vermijd het openen van meerdere websites in een keer en houd uw Internet activiteit om simpele e-mail controleren en surfen op deze machine . Vermijd het openen van videoclips of het downloaden van films en muziek op deze machine .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak ik een OPC-riem verva…
·Hoe kan ik een SD adapter gebr…
·Hoe naar de harde schijven van…
·Hoe je bestanden van een SD-ka…
·Hoe om gegevens van een G4 een…
·Hoe kan ik Hook Up My Computer…
·Hoe het opzetten van een SATA …
·Hoe maak je een Intel SSD opti…
·Hoe te AC3 Audio Afspelen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Presario F500 Demonteer 
·Mijn HP M3035 is traag om te beginnen me…
·Hoe te herstellen GeForce 7000M 
·Hoe maak je een Password Reset op Wirele…
·Hoe maak je een Brother TN350 Problemen 
·Hoe te repareren en Reink HP Cartridges 
·De voordelen van een LCD -projector 
·Hoe te snoeren en kabels onder controle …
·Hoe te Circuit Boards verkopen voor Scra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com