Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een SD adapter gebruiken met een PC
SD -kaart adapters maken het gemakkelijk voor u om foto's , bestanden , muziek en video's die u momenteel hebt opgeslagen op micro -of mini- SD-kaarten uploaden. De SD -kaart adapters kunnen PC gebruikers de informatie van meerdere kaarten uploaden zonder rond gedoe met draden voor elk afzonderlijk apparaat . Wat je nodig hebt
SD Card ( s) van SD adapter
Toon Meer instructies
Hoe om bestanden te verplaatsen naar een pc met een SD adapter
1

Neem de geheugenkaart die u wilt bestanden te krijgen van en plaats deze in de adapter . De kaarten zullen gewoon rechts schuiven in de adapter . Als u gebruik maakt van een micro -kaart kunt u een SD-kaart adapter nodig . Het ziet eruit als een traditionele SD -kaart , maar heeft een opening naar een nog kleinere kaart schuift in. De kleinste SD-kaarten worden vaak gebruikt in mobiele telefoons . Kopen van 2

Zodra u de kaart in de adapter gewoon de adapter aansluiten op uw computer met een USB 2.0 -poort . Uw pc zal u op de hoogte , met een prompt , dat nieuwe hardware werd gevonden . Je zal niet nodig om nieuwe drivers te downloaden , zul je gewoon zien een prompt dat opties over wat je kunt doen met de kaart .
3

Blader door de lijst met opties in de prompt tot je de optie ' view files " te zien . Dubbelklik op de optie en een map wordt geopend dat uw bestanden bevat .
4

Markeer de bestanden die u wilt verplaatsen naar het bureaublad en sleep deze naar het bureaublad . U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op de gemarkeerde bestanden ( Klikken op een gemarkeerde bestand zal werken voor alle van de gemarkeerde bestanden ) . U krijgt een lijst met opties te zien . Op de "verzenden naar" optie en een lijst met mogelijke locaties zal pop - up te bladeren . Klik op " Mijn documenten " en de bestanden worden verzonden naar uw map met documenten .
5

U kunt nu de bestanden van de SD-kaart verwijderen om ruimte vrij te maken . Klik met de rechtermuisknop op de bestanden die u wilt verwijderen en klik op de optie ' delete ' . De bestanden zullen verdwijnen uit het apparaat .
Hoe om bestanden toe aan een SD-kaart gebruik van een SD Card Adapter
6

Sluit uw SD-kaart , net zoals u zou doen als u waren uploaden van bestanden . Schuif de kaart in de adapter en sluit deze op de PC via de USB-poort .
7

Een prompt zal pop - up die je geeft opties met betrekking tot wat je zou willen doen met uw SD-kaart . Nogmaals op de " view files " prompt en een map wordt geopend dat uw SD-kaarten bestanden bevat .
8

Open de map waarin de bestanden die u wilt toevoegen liggen . Sleep de bestanden naar de map SD -kaart . Zult u snel een pop - up die u vertelt de bestanden worden overgezet zien . Het proces kan tussen 10 seconden en 10 minuten , afhankelijk van de grootte of het aantal bestanden die u overbrengt .
9

Zodra de bestanden zijn overgedragen aan de kaart, gaat u naar de rechterbenedenhoek hoek van uw Windows-bureaublad . Aan de onderkant vindt u een kleine grijze en groene pictogram te zien . Klik op het pictogram en een map zal verschijnen die u de aangesloten apparaten . Klik op de SD-kaart adapter en druk op " stop" op de onderkant van de map .
10

U wordt gevraagd wanneer het veilig is om het apparaat te verwijderen . Verwijder het apparaat en plaats de kaart terug in het toestel u de bestanden wilde op . De bestanden worden op de kaart.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe installeer ik een SATA har…
·Hoe Hook Up Logiteck Revue 
·Pentium D Vs . Core 2 Duo Benc…
·Hoe te EEPROM schrijven 
·De voordelen van draadloze Lap…
·Hoe maak je een Compaq D510 Kl…
·Hoe maak je een grote harde sc…
·Hoe te Replication Onderbreken…
·Hoe kan ik geld verdienen Sloo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een Dell T550…
·Mijn Labtec speakers niet werken 
·Hoe maak je een MP4 video op mijn Mac sp…
·Hoe een HP Pavilion dv6000 scherm Reinig…
·Hoe je BIOS Upgrade voor een Acer Aspire…
·Speed ​​Klassementen voor SD-kaarten 
·Antec True 380S Problemen 
·Een computer maakt gebruik van verschill…
·Epson EMP - 82 Problemen oplossen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com