Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Circuit Boards verkopen voor Scrap
U kunt de printplaten in de computer en andere elektronische apparatuur verkopen aan elektronische recyclingbedrijven of metalen raffinaderijen . Printkaarten bevatten goud en koper . Recyclers kunnen sommige onderdelen van de printplaat direct hergebruiken of smelten het hele bord om edele metalen te oogsten . Vind recyclers via lokale overheid kantoren of zoekopdrachten op internet en dan leren van hun eisen voor het accepteren van gerecycleerde boards en de prijzen die zij betalen , die sterk variëren . Wat je
Computer of printplaat
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Bel uw plaatselijke afdeling van de openbare werken , sanitaire voorzieningen of energie om te zien of ze een circuit kunnen aanbevelen board koper in uw omgeving . Als uw gemeente adviseert een bedrijf , is er een grote kans dat het een gerenommeerd bedrijf dat een eerlijke marktprijs betaalt . Bel ons op een aanbevolen kopers te bepalen welke prijs ze betalen voor printplaten . Kopen van 2

Gebruik het internet om metalen raffinaderijen en elektronica recyclers in uw buurt . Maak een lijst die de naam, het adres en het gewenste contact methode ( telefoon , e - mail of persoonlijk bezoek ) voor elke potentiële koper .
3

Bel de elektronica recyclers omvat . Vraag welke onderdelen ze nemen en hoeveel ze betalen voor printplaten . Vragen of ze kopen gebruikte computers die nog steeds worden gemonteerd of dat u eerst de printplaten te verwijderen . U mag in staat zijn om andere computer onderdelen te verkopen , met inbegrip van oudere.
4

Bel de metalen raffinaderijen op uw lijst om te bepalen of ze kopen printplaten en tegen welke prijs . Niet alle metalen raffinaderijen nemen printplaten .
5

Controleer de dagelijkse metaalprijzen op de Precious Metals Geraffineerde website met behulp van hun ' Markets at a Glance " tab , die dag - tot-dag veranderingen in metaalprijzen toont prijzen voor de huidige maand . Onderzoek verleden metal prijzen uit te vinden of het nu een goed moment om te verkopen aan een metalen raffinaderij . Overweeg toezicht metaalprijzen voor een maand voor de verkoop van uw printplaten .
6

zoeken buiten uw netwerk als je een koper omgeving niet kan vinden . Bespreek het verschepen beleid voor kopers niet in uw regio . Wie betaalt de verzendkosten ? Wanneer moet u een betaling ontvangen? Wordt het een cheque , een storting op een web - based service of een andere vorm van uitwisseling ?
7

Kies een koper op basis van het bereik van de prijzen die je hebt ontdekt en het gemak van het sluiten van de verkoop . U kunt ervoor kiezen om een iets lager tarief voor uw printplaten te aanvaarden dan te wachten op een hogere uitkering te worden gemaild naar je .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je verbinding een rec…
·Gegevens Disk Recovery 
·Hoe kan ik mijn besturingssyst…
·Hoe te Gooi Desktop Computers …
·Hoe maak je een microfoon plug…
·Hoe maak je een oude computer …
·DAT Vs . DDS 
·Hoe kan ik muziek streamen naa…
·Hoe maak je een SAM bestand te…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een trackball oplossen 
·Zal een PC2 - 3200 Werken in een PC - 32…
·Is de AMD Turion 64 X2 compatibel met 64…
·Hoe maak je een HP Omnibook 6100 Problem…
·Hoe te herstellen HP Toner Chips 
·Hoe kan ik Problemen met een 5900 -serie…
·Hoe maak je een harde schijf klonen naar…
·USB Flash Drive Tutorial 
·Hoe Hard Disk Boot Time Verbeter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com