Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te herstellen van een Toshiba M35X - S149 -Jack
Als u uw Toshiba M35X -serie laptop gebruiken zowel in uw huis en terwijl op de gaan , heb je waarschijnlijk aansluiten en de stekker veel . Hoewel de power aansluiting in de Toshiba M35X is vrij stevig , kunt u buigen of breken als je niet voorzichtig bij het aansluiten of loskoppelen van de netadapter . Als het aluminium vork in de power jack pauzes , opladen of zelfs het gebruik van uw M35X laptop is vrijwel onmogelijk . Uw Toshiba garantie dekt niet een gebroken power jack , wat betekent dat je moet betalen voor de reparatie of zelf uitvoeren van de werkzaamheden . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier, nr. 2
Anti - statische polsband
Flathead schroevendraaier
Moer driver
Desolderen hulpmiddel
Soldeerbout en soldeer flux
Show meer instructies
1

Haal de netadapter uit uw M35X -serie laptop als deze nog aangesloten . Sluit het LCD -scherm op het apparaat , draai het om en verwijder de accu . Kopen van 2

Zoek de twee schroeven voor de geheugenkaartsleuf aan de onderkant van de M35X label " M. " Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Verwijder de twee schroeven voor de draadloze kaart klepje label " W " als goed. Verwijder de twee afdekplaatjes van de onderkant van de computer .
3

Maak de clips die de geheugenmodule te beveiligen in de sleuf . Verwijder de geheugenmodule uit de M35X , en leg het opzij . Doe hetzelfde voor de draadloze kaart .
4

Verwijder de schroef met de "CD "-label , en schuif het optische station uit de M35X chassis .
5

Verwijder de schroef naast de "HDD "-label , en trek de harde schijf lade uit de laptop . Merk op dat de harde schijf lade de montagebeugels en de harde schijf zelf .
6

Verwijder de drie schroeven aan de onderzijde van de M35X met "K" label ernaast . Na het verwijderen van de drie " K " schroeven , flip de M35X om en open het LCD-scherm . Open het LCD-scherm op de M35X helemaal tot het bijna vlak of 180 graden .
7

Steek de punt van een priem of een kleine platte schroevendraaier in de kleine gleuf boven de boven de " F " toetsen op het toetsenbord M35X . Gebruik de priem of schroevendraaier te wrikken op het onderste gedeelte van het toetsenbord rand en draai het tot de plastic lipjes aan de rand deksel los . Terwijl nieuwsgierige up de rand cover, werk je weg van de rechterkant van de M35X notebook naar links . Verwijder het toetsenbord rand deksel van de M35X laptop .
8

Verwijder de drie schroeven boven de M35X toetsenbord onthuld door het verwijderen van de rand deksel . Til de bovenkant van het toetsenbord na het verwijderen van de schroeven . Draai het M35X toetsenbord naar u toe en verwijder het toetsenbord lintkabel eronder die wordt aangesloten op het moederbord .
9

Verwijder de vier overgebleven schroeven zichtbaar in de lade gebied van de M35X chassis toetsenbord . Til de bovenkant van de polssteun , en haalt u de touchpad los van het moederbord . Verwijder de polssteun uit de M35X chassis , en sluit het LCD -scherm .
10

Draai de M35X laptop tot je de achterkant van de laptop dat de video , USB en andere havens bevat te bekijken . Verwijder de twee schroeven aan weerszijden van de achterste rand die LCD scharnieren . Draai de M35X rond , en open het LCD -scherm . Haal de stekker van de video en draadloze antennekabels van het bovenste deel van het moederbord die leiden tot het LCD-scherm op het moederbord . Til recht omhoog op de M35X LCD-scherm , en verwijder deze uit het chassis .
11

Flip de M35X dan weer ondersteboven en verwijder alle resterende schroeven . Draai de laptop goede kant weer op, en verwijder alle schroeven zichtbaar op het moederbord .
12

Draai de M35X , zodat u kunt de achterkant weer te geven. Verwijder de schroef moeren voor de parallelle en video- poorten met de moersleutel .
13

Kantel de voorste rand van de M35X moederbord iets omhoog en trek hem uit het onderste deel van de notebookchassis . < br >
14

Steek het desolderen gereedschap in een stopcontact , en wacht een paar minuten voor het op te warmen . Terwijl het desolderen hulpmiddel aan het opwarmen is , zoek de soldeerpunten voor de power aansluiting aan de onderzijde van de M35X moederbord ( aan de linkerkant als kijken naar de onderkant van het moederbord ) .

Touch 15 het topje van de desolderen hulpmiddel om een van de soldeerpunten voor de power jack , en wachten tot het te smelten . Doe hetzelfde voor de andere twee soldeerpunten die de kracht aansluiting te verbinden met het moederbord . Smelt de soldeerpunten , en snel trek de stekker uit het moederbord voordat het soldeer afkoelt en verhardt weer .
16

Gebruik de punt van de priem om alle resterende soldeer uit de drie gaten te verwijderen leeg gelaten door het verwijderen de power jack .
17

Lijn de drie dunne aluminium pinnen van de nieuwe power jack met de gaten leeg gelaten wanneer je verwijderd de oude. Duw de nieuwe power aansluiting in de gaten , en soldeer de pinnen op zijn plaats op het moederbord .

Plaats 18 de M35X moederbord in het onderste deel van het chassis , en zet hem met de schroeven . Monteer de Toshiba M35X laptop door het omkeren van de stappen die u gebruikt om het uit elkaar te halen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe snel moet mijn laptop WiFi…
·Het automatisch laden Laptop S…
·Hoe te gebruiken WiFi om een l…
·EMachines M5309 Specificaties 
·Hoe maak je Demonteer een Trav…
·Hoe maak je een HP laptop moed…
·Hoe je het OS opnieuw laden va…
·Hoe je het moederbord vervange…
·Hoe kan ik een Acer Aspire ZG5…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Mac Book Admin Wachtwoorden Reset…
·Hoe Apple TV-software opnieuw installere…
·Hulp over hoe om Missing schijfruimte Re…
·Hoe uit elkaar te halen een Panasonic To…
·Step - by - Step Array Configuration voo…
·Hoe kan ik video 's uploaden naar Put op…
·Toegang tot een SIM -kaart geheugen 
·Soorten Micro SD Cards 
·Fax modems die werken met VMware 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com