Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het moederbord vervangen op de Gateway MT3707
De omstandigheden waarin je nodig hebt om je moederbord te vervangen zelf zijn zeldzaam , maar soms is het een noodzakelijke - en laatste - stap in het oplossen van problemen . Als uw systeem niet meer onder garantie en je hebt troubleshot uw problemen om te bepalen dat het moederbord uw probleem veroorzaakt , dan moet u om het te vervangen . Om de kosten van het hebben van een technicus doen het onderhoud te besparen, kunt u het onderdeel zelf te bestellen en te installeren . Wat je nodig hebt
vervangende moederbord - Gateway onderdeelnummer 4001189R
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
plastic breekijzer ( optioneel )
Toon Meer Instructions
Bestellen een vervangende moederbord
1

Controleer uw originele systeem bestelformulier om het nummer controleren voor het moederbord . Gateway geeft drie nummers deel : 4001189R , 40GAB1200 - C310 en 40GAB1200 - C510 . Het systeem boards zijn uitwisselbaar en het schip op basis van beschikbaarheid . Kopen van 2

Schaf het nieuwe gedeelte . Als uw systeem onder garantie was nog steeds , zal Gateway de vervanging voor u doen . Als de garantie is verlopen , of een niet - garantie evenement plaatsvond ( morsen van vloeistof op het systeem , enz. ) , moet u het onderdeel te kopen . Gateway maakt gebruik van externe distributeurs voor vervangende onderdelen en moederborden zijn verkrijgbaar bij de Horizon Engineering.
3

Ga naar de Skyline Techniek website ( zie referenties ) en voer uw systeeminformatie . U kunt uw serienummer direct in te typen om een exacte vervanger te vinden , of voer het model en de serie te onderdelen te vinden .
Vervangen Moederbord
4

Schakel uw systeem en trek de stekker . Verwijder de batterij , dan houdt u de menuknop gedurende 10 seconden . Dit zal eventuele statische elektrische lading te verwijderen van het systeem , en beschadiging van de nieuwe onderdelen . Het is ook aangeraden dat u het nieuwe moederbord te houden in de antistatische verpakking totdat u klaar bent om deze te installeren .
5

Zet de laptop ondersteboven en verwijder de twee schroeven in het batterijcompartiment . Draai de laptop terug over , opent u het scherm en gebruik de platte schroevendraaier om de lipjes achter de F1 , F11 en toetsen " Insert " loslaten . Trek het scherm naar boven toe uit . Steek de schroevendraaier onder het toetsenbord aan de achterkant en voorzichtig omhoog te wrikken , dan schuift terug naar het scherm te verwijderen .
6

Koppel alle linten op het moederbord . Probeer te onthouden waar ze aangesloten en hoe de linten waren georiënteerd . Flip de laptop opnieuw en verwijder alle schroeven in de bodemplaat . Verwijder vervolgens al het interne apparaten : harde schijf , geheugen , netwerk- connector en de ventilator en de CPU assemblage . Verwijder ook de optische drives in dit stadium .

Schroef 7 van de 16 schroeven die zijn onthuld door het verwijderen van de randapparatuur . Sluit en vergrendelt u het scherm en trek het moederbord uit de achterkant van het systeem voorzichtig . Als het niet naar buiten komen gemakkelijk , controleer schroeven nog in bijlage .
8

Haal de nieuwe moederbord van zijn anti - statische plastic en steek deze in het systeem precies zoals u het oude moederbord verwijderd . Bevestig alle van de schroeven waar ze vandaan kwamen , dan beginnen opnieuw installeren van de randapparatuur en het aansluiten van de kabels .

Previous: Next:
  laptops
·Intel Atom processor N270 Spec…
·Toshiba A60 Specs 
·Hoe Vergelijk Laptop Notebooks…
·Hoe te vertellen hoeveel Video…
·Hoe maak je een reguliere moni…
·De screensaver zal niet werken…
·How to Set Up Sprekers op een …
·Instructies voor het reinigen …
·PC Problemen met de batterij 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een muis en toetsenbord op een iPad …
·Wat is een Contrast Ratio op een monitor…
·Hoe kan ik een Dell Travel Mouse Problem…
·DIY Copy Stand 
·Hoe kan ik een Brother 630 Printer reini…
·Hoe System Restore een Dell Laptop 
·Wat voor soort servers Run POS-systemen …
·Hoe maak je een Laserjet printerpoort to…
·Hoe te vertellen welk type geheugen Ik h…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com