Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat is Zoomed video-ondersteuning ?
Zoomed Video is een technologie die speciaal is ontwikkeld voor laptop computers die hen in staat stelt om extra video- applicaties te draaien. Zoomed Video ondersteuning verwijst naar een laptop met een poort die kaarten die de technologie te omarmen accepteert . Ondersteuning voor Zoomed Video wordt meestal opgenomen in bestaande sleuven op de laptop , zonder visuele verschil zinspelend op de opname ervan . Achtergrond |

Zoomed Video ondersteuning
biedt laptops met compatibiliteit voor veel van dezelfde video -technologie gebruikt in desktop computers . Zoomed Video wordt geïntegreerd in het externe pc- kaarten die kunnen aansluiten op slots op uw laptop . Het verbetert multimedia snelheid geassocieerde functies door te kunnen data direct van de compatibele kaart naar een VGA beeldscherm, zonder de noodzaak van buffering . Dit is te wijten aan de kaart die zijn eigen bus , of afzonderlijke communicatiemiddelen , met uitzondering van de systeembus .
Inclusion

Zoomed Video -poort is hetzelfde als een standaard PCMCIA -kaart slot op een laptop . Laptops met meerdere kaartsleuven ondersteunen mogelijk alleen Zoomed Video in bepaalde havens . Als u denkt dat een laptop ondersteunt Zoomed Video , de onderste sleuven zijn meestal degenen die altijd compatibel , volgens Synchrotech . Raadpleeg de documentatie van de laptop , of neem contact op met de fabrikant , om concreet vast te stellen of het apparaat ondersteunt Zoomed Video . Zoomed Video kaarten zullen niet functioneren in PC card slots die niet zijn ontworpen voor de technologie .
PCMCIA

Slots
compatibel met Zoomed Video -technologie zijn gebaseerd op de Personal Computer Memory Card International Association norm . PCMCIA -kaart slots zijn ongeveer de grootte van een creditcard en hebben 68 pinnen , volgens TechTarget . Kaarten die aansluiten op de poort die niet ondersteunen Zoomed Video kan niet omgaan met veel van de grafisch intensieve functies die gebruikt worden door de technologie , zoals buffering is nodig wanneer videosignalen worden verstuurd van de kaart naar het scherm .
< Br > Gebruik

De Zoomed video -technologie is geïntegreerd in select graphics , video-opname en MPEG -computer kaarten . Voorbeelden zijn kaarten die op compatibele externe videobronnen , zoals mobiele telefoons , het streamen van video , en opslaan video of computer afbeeldingen in real -time terwijl u ze op de monitor . Een Zoomed Video -apparaat dat wordt gebruikt als een MPEG-decoder kan grafische bestanden die vaak worden gebruikt bij 3D-games te verwerken .

Previous: Next:
  laptops
·Sneltoetsen helpen om personag…
·Lenovo 3000 G530 Specs 
·Hoe kan ik een laptop upgraden…
·HP dv7 Bronze Specs 
·Hoe kan ik een laptop scherm v…
·Hoe kan ik de webcam inschakel…
·Qosmio X505 - Q880 Specs 
·Mijn Dell E6400 Is Oververhitt…
·Asus 901 Specs 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen wat je computer is Teke…
·XP Wireless USB Dongle Bespeuringsproble…
·Verschillen tussen Gerenoveerd en gerevi…
·Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
·Hoe je het moederbord in een Xbox Upgrad…
·Snelste SATA harde schijven 
·IDE & SATA : Wat is het verschil 
·Specs van de MSI K8T Neo - V 
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba Sate…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com