Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Heb Computers sterven sneller in de Koude ?
Als uw job inhoudt werken in koude omgevingen of buiten , is het belangrijk om er zeker van dat uw computer kan omgaan met de omstandigheden . Koud weer is een kleine zorg voor computers , vooral als het gaat om levensduur van de batterij en LCD-schermen . Koud weer heeft de neiging de levensduur van een computer geen invloed op , hoewel extreme koude is een uitzondering en vereist u om extra voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat uw computer niet breekt . Binnenshuis en buitenshuis

De optimale temperatuur bereik voor een computer is tussen de 50 tot 95 graden , maar als uw computer is binnen en goed geventileerde , gaat enigszins buiten dit bereik moet uw machine niet beschadigen . Het probleem is dat elke extra effecten , zoals wind , stof en vochtigheid. Als uw computer buiten vaak wordt gebruikt , zal koud weer een meer ernstige gevolgen hebben . Batterij van de computer kan sneller ontladen bij koud weer , maar de werkelijke schade op lange termijn zelden voorkomt, tenzij je batterij helemaal leeg is , op welk punt de batterij stevig kan vriezen onder nul weer .
Extreme Weather Effects < br >

Als het weer extreem koud , bepaalde delen van uw computer zal meer dan anderen lijden . Een van de meest kwetsbare onderdelen op uw computer is het scherm , de liquid crystal display . Bij ernstig koude temperaturen , kan de vloeistof in uitzetten en krimpen , in extreme gevallen kan het zelfs versplintert . Als het koud is ernstig genoeg , kan de schade blijvend zijn , zelfs als u probeert om uw computer op kamertemperatuur naar binnen temperaturen alvorens het te gebruiken .
Leaving uw computer Buitenshuis

Als u de computer buiten in de kou te verlaten , zal het vaak ophopen condensatie . Hoewel dit op zich heeft uw computer niet beschadigen , kan het uw hardware om kortsluiting veroorzaken als u probeert aan te zetten . Als uw computer heeft gezeten in de kou , breng het binnen en laat het opwarmen tot kamertemperatuur , dan zorg ervoor dat de condens is verdampt voordat u de computer inschakelt .
Protection < br >

Terwijl u kunt uw computer te redden van water en koude schade door het te laten acclimatiseren op kamertemperatuur alvorens het te gebruiken , het is veiliger om dit soort schade te voorkomen in de eerste plaats . Waar mogelijk , hou het binnen in een droge omgeving . Als het gaat nog erg koud zijn , zet de computer en het scherm in zijn geheel af . U kunt ook opslaan en vervoeren van uw computer in weerbestendige gevallen van bedrijven als Aqua - Quest , Duragadget of Kena Kai . Echter , terwijl deze kunnen uw computer te beschermen tegen condensatie , zullen ze niet isoleren tegen de kou .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Anti - reflecterende co…
·Acer Aspire 5610 Specificaties…
·Hoe kan ik een Toshiba A65 Her…
·Hoe kan ik een Back Light Verv…
·De XPS Ventilator gaat niet aa…
·Hoe te Thinkpads uitschakelen …
·Hoe kan ik upgraden Geheugen o…
·Instructies over hoe je progra…
·Hoe te Stylus inschakelen op F…
  Related Articles
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
Kun je Spreadsheets op een iPad ? 
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
Wat kunt u doen op de iPad ? 
Wat te doen wanneer uw iPad Freezes 
  Hardware Articles
·Hoe te scannen document converteren naar…
·Hoe maak je archief een DVD naar een har…
·Hoe kan ik een Dell 4550 Moederbord Verv…
·Soorten Hardware Problemen 
·De aard van de PC-voeding connectoren 
·De gemiddelde levensduur van een Desktop…
·Inkt Refill Kit Aanwijzingen voor Kodak …
·Hoe maak je een Floppy Drive toewijzen 
·Hoe te vullen HP Printer inktcartridge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com