Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptop scherm zal niet opgeven Kleur
Voor al hun draagbaarheid ( of juist daardoor ) , laptops zijn gevoelig voor zaken die geen invloed hebben desktop computers . Als uw laptop wordt gestoten rond of verdrongen , kunt u beginnen om problemen met het scherm ziet . Daarnaast regelmatig gebruik - openen en sluiten van het deksel van de computer - kan soms leiden tot het scherm problemen , hoewel sommige display problemen zijn software - gebaseerde , ook. Als uw laptop niet is het weergeven van kleuren meer , zullen een aantal fundamentele problemen oplossen helpen het probleem te isoleren . Software -Based Issues

Let op je computer zorgvuldig bij het ​​opstarten . Als je ziet kleur op de schermen die laden voorafgaand aan het laden van Windows , waaronder de Windows splash screens , het probleem met uw scherm is vrijwel zeker op software gebaseerde . Als je jouw computer opstart , krijg je een melding te zien " Druk XX naar setup te gaan , " waarbij " XX " is een belangrijk specifiek voor uw systeem . Tik op de opgegeven toets en voer het instellingenscherm . Als je ziet kleuren daar , wordt het display driver het probleem veroorzaakt in Windows . Als dit scherm is ook in zwart -wit , het probleem is hardware .
Hardware Test

Alle laptops hebben een extra video-uitgang optie , met nieuwere laptops ook het hebben van een HDMI-uitgang . Probeer de computer te verbinden met een andere computer monitor met de VGA-uitgang of een high - definition televisie via een HDMI -kabel . Als het externe scherm niet kleuren weergeven , kunt u een probleem met uw videokaart of de video-instellingen in Windows hebben . Als het externe scherm is volledig in kleur , het probleem is waarschijnlijk met display van uw laptop .
Video Instellingen

Als je ziet kleur op uw computer overal maar Windows , wordt de kwestie aangesloten op de Windows beeldscherminstellingen of om uw video- driver , een stukje software dat video-uitgang in Windows controleert. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad , en kies " personaliseer " of " Eigenschappen voor Beeldscherm . " Sommige videokaarten kunnen hun eigen software- opties hebben , ook, zoals " NVIDIA Control Panel . " Zorg ervoor dat u niet de weergave-opties instellen voor zwart en wit , of dat de kleurinstellingen in de videokaart eigenschappen niet ingesteld op lage verzadiging , contrast en kleurtoon .
Loose Kabels

op een desktop computer , de kabel tussen het beeldscherm van de computer videokaart is externe , zodat je kunt zien en aanpassen in het kader van het oplossen van problemen . Dat is niet waar met een laptop , hoewel er nog een kabel die het display om de videokaart binnen het systeem met elkaar verbindt. Deze kabel loopt tussen het beeldscherm en de basis van het systeem , en het kan los komen na verloop van tijd als je opent en sluit het deksel van de computer . Wanneer het snoer begint los te maken , kunnen de kleuren in uw scherm verdwijnen .
Tips en waarschuwingen

Zolang uw laptop is onder garantie , wordt het scherm kwesties beste links naar de fabrikant of het bedrijf dat u de computer verkocht . Grote elektronica ketens kunnen bijna altijd bedienen van de computer , maar sommige computer bedrijven zullen u vragen om de computer terug te sturen voor reparatie . Als je buiten de garantie , dan kunt u online voor instructies die specifiek voor uw laptop voor terugplaatst videoaansluitingen kijken , hoewel de vaststelling van het scherm van de laptop zelf impliceert het nemen van de computer uit elkaar . Probeer niet dat tenzij je zeker met elektronica reparatie , want er zijn een heleboel kleine onderdelen , en de kans op verslechtering van de toestand van de computer zijn vrij hoog .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je RAM toe aan een Acer As…
·Mijn Toshiba vastloopt bij het…
·Toshiba A60 Specs 
·Where Is My Device Manager lig…
·Hoe de Password Reset op een H…
·Hoe lang duurt het om een lapt…
·Hoe kan ik een laptop 
·Hoe te Pas de kleur op een Com…
·Hoe kan ik een Dell D820 Batte…
  Related Articles
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe de iPad beheer scherm Toegang 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe de Screen Rotation Unlock op een iPa…
De beste manier om het scherm houden op …
Hoe de Screen Orientation 
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe maak je een iPad Startscherm 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop geluidskaart Verva…
·Hoe kan ik een boek voor de Kindle of iP…
·Catalyst 3500XL Fiber GBIC Specs 
·Welk type van PCMCIA kaarten past in een…
·Wat voor soort computers gebruiken ze in…
·De Overdrukpapier Gets Stuck in the Prin…
·Hoe je ASUS Setup A7V8X - X BIOS 
·Hoe verwijder ik een laptop batterij met…
·Hoe te beginnen bouwen van een computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com