Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Echt Cool Manieren om mijn iPad gebruiken
De iPad is een van de meest veelzijdige persoonlijke elektronische apparaten op de markt , en veel mensen gebruiken het voor slechts een paar basisfuncties . Als u op zoek bent naar nieuwe manieren om uw iPad te gebruiken , er zijn veel meer dingen te doen met de hand dan alleen video's kijken of luisteren naar muziek . Maak uw scherm Groter

Een van de leuke manieren waarop u uw iPad kunt gebruiken is om de grootte van uw computer of laptop scherm uit te breiden . Door een toepassing zoals Air Display downloaden, kunt u de inhoud te integreren op je gewone computer scherm en de iPad scherm . U kunt krijgen dan een stand en zet je iPad direct naast uw computerscherm om de grootte van het scherm uit te breiden . Dit zal het gemakkelijker maken om een klein computerscherm gebruiken .
Airplay

andere manier dat je je iPad kunt gebruiken is om snel inhoud streamen naar een televisie . De iPad kan aansluiten op een Apple TV, die verbinding kan maken met vrijwel elke televisie . Zodra u deze verbinding , kunnen de meeste items die worden weergegeven op uw iPad scherm direct te zien op het televisiescherm . Dit zal u toelaten om video's en applicaties afspelen op je breedbeeld-tv . U kunt muziek en uitstraling spelen op foto's op uw televisie ook.
Access Computer Content

U kunt uw iPad ook gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud op uw computer wanneer u niet in de buurt ervan . U kunt meerdere apps gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot een PC of Mac met een minimale inspanning . Je moet gewoon de applicatie te openen , en het sluit aan op uw computer harde schijf . Met deze toepassingen kunt u belangrijke bestanden te openen of bekijk video-inhoud die is opgeslagen op uw computer . Dit helpt je geheugen op uw iPad te besparen en toch geeft u toegang tot content. Enkele van de populaire toepassingen die deze mogelijkheid aanbieden zijn LogMeIn, VNC Viewer en iTeleport .
Vervang uw laptop
p Met de veelzijdigheid van de iPad , kunt u in staat om uw laptop volledig vervangen en gebruik je iPad op de weg . Met de iPad , kan je eigenlijk meerdere USB-apparaten , zoals een muis en een toetsenbord aan te sluiten . U kunt een stand gebruiken om houden de iPad terwijl u werkt . De iPad kan ook toegang krijgen tot de meeste van de toepassingen en software programma's die u wilt gebruiken op uw laptop . Dit zal u toelaten om uw entertainment-apparaat en uw computer op het werk te combineren in een product . Echter , als u van plan over het gebruik van uw iPad als een computer op het werk , moet u mogelijk extra cloud-storage te regelen vanwege het ontbreken van de on- board geheugen . Op deze manier kunt u alle documenten en bestanden die u nodig heeft bespaart .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad converter…
·Apple iPad Trucs 
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe te Pas de Main Bekijk Teke…
·Hoe te Sync een film vanaf een…
·Aanbevolen Apps voor de iPad 
·8 redenen om een ​​iPad 
·Hoe te versturen Live TV op de…
·Hoe kan ik kijken Netflix op m…
  Related Articles
De beste manieren om Documenten op een i…
10 Manieren om gegevens prive en veilig …
Zes manieren om een iPad te optimalisere…
Hoe maak je een computer koel te houden …
Veilige manieren om Power Down een compu…
6 Manieren om Ergonomie van uw pc voor g…
Hoe maak je een grafische kaart koel 
Manieren om meerdere e-mails verwijderen…
Heb je echt een Dedicated geluidskaart? 
  Hardware Articles
·Waarom zou mijn HP printer een wachtwoor…
·Verschil tussen Socket 775 en Socket 939…
·Hoe te bekijken Recente Print Geschieden…
·Hoe kan ik een SD-kaart in een computer …
·Verwijdering van BIOS Revision A08 
·Hoe maak je een Home Computer Kopen 
·Instructies voor het upgraden van een ge…
·Hoe informatie over geluidskaart van een…
·Hoe maak je Refill een Canon MX310 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com