Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Wat is VGA op een laptop?
Laptop computers moeten een signaal naar het beeldscherm via een videokaart . Videosignaalformaten kan digitale video -interface of een van de analoge formaten zijn. Video graphics array is een analoog videoformaat ontwikkeld in 1987 , maar is verbeterd sinds . Echter verbeterde versies , hoewel ze andere technische benamingen mogen hebben, nog algemeen aangeduid als VGA. Auxiliary laptop uitgangen kunnen ook verzenden VGA naar randapparatuur . VGA

Oorspronkelijk video graphics array presenteerde een resolutie van 640 pixels of puntjes op het beeldscherm in de horizontale richting en 480 in de verticale , met 16 of 256 kleuren , afhankelijk van de modus . Deze originele versie van VGA wordt nu aangeduid als basisniveau en wordt gebruikt om computers op te starten met analoge beeldschermen en oplossen ze in " Veilige modus . " Sinds de ontwikkeling van digitale video-interface in 1999 , hebben laptops langzaam veranderd , maar zowel VGA -en DVI beschikbaar waren op het moment van dit schrijven .
SVGA

Super video
graphics array vergroot de resolutie van 800 pixels bij 600 en andere versies verhoogde resolutie hoger is , het toevoegen van andere letter voorvoegsels voor resoluties tot 1600 bij 1200 en hoger. Maar omdat de verbinding poort blijft hetzelfde en de signalen werken op alle monitors , veel mensen blijven verwijzen naar de signalen en aansluitingen zoals VGA . De brief aanduidingen worden zelden opgenomen in laptop analoge video beschrijvingen en worden vaker alleen geïdentificeerd door hun resolutie . Hoe hoger de resolutie , hoe beter het beeld .
Auxiliary Scherm Output

Sommige laptops hebben een secundaire video -uitgang voor het externe scherm presentaties . Een gemeenschappelijk gebruik is voor een opleiding of verkoop presentaties waarin de exploitant stuurt video naar een projectiescherm of een groot scherm en spreekt een publiek . Een VGA-connector geen audio dragen en kan niet worden gebruikt om het geluid af te spelen op een televisietoestel dat een VGA-ingang heeft . U kunt de VGA-poort te gebruiken voor video , maar als je geluid wilt , moet u een adapter aan te sluiten op de laptop hoofdtelefoonaansluiting en gebruik RCA push - in kabels op een audio -ingang in uw home entertainment-systeem .
< br > Videogames

Kort na de ontwikkeling van de VGA- , video game fabrikanten gestart met het formaat ook . Toch gebruikten ze een andere connector . Alle VGA-stekkers 15 pinnen , maar voor computertoepassingen ze zijn gerangschikt in drie rijen van vijf pinnen elk en voor game -toepassingen , een rij met acht pinnen en een andere met zeven . Beide soorten maken gebruik van een trapeziumvormige "D " connector met bevestigingsschroeven aan de zijkanten . Niet te verwarren met VGA- output poort van een laptop met een negen - pens digitale seriële poort , die dezelfde grootte en vorm heeft , maar met een rij van vijf pinnen en nog eens vier .
< br >

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Adobe -printer…
·Metric Halo instructies 
·Kan ik Stuur een HD- signaal v…
·Welke drie onderdelen van de c…
·Hoe te Basic Computer Operatio…
·Hoe te verbinden mijn laptop a…
·Wat zijn biometrische apparate…
·Hoe kan ik een infrarood contr…
·Hoe maak je een diskette Play 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Wat is een Port Replicator voor een note…
·Hoe je alle informatie over uw computer …
·Toegang tot een grafische kaart 
·Hoe te solderen en vervangen een ATX -co…
·Hoe Set Up Award Modular BIOS 
·Hoe lang duurt een Kindle Stay Charged ?…
·Hoe maak je verbinding een Microsoft Wir…
·Hoe te herstellen van een Logitech Z - 6…
·Hoe te Picture Files Off Broken Computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com