Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe lang duurt een Kindle Stay Charged ?
Je gebruikt je Kindle om een ​​verscheidenheid van digitale kranten, e - books en andere digitale content te lezen zonder uitschelden met een computer of een ander apparaat . Accu van de e- book lezer moet ongeveer een maand duren op een enkele lading als je draadloos internet optie van het apparaat uit en u, de lezer te gebruiken voor 30 minuten per dag . Als je draadloos internet optie van uw Kindle te houden , de optie vermindert de totale levensduur van de batterij van de e - book reader 's . Je batterijduur van je Kindle te verminderen ook als u het apparaat te gebruiken voor uren per dag . Kindle Fire en Paperwhite modellen

De Kindle Fire en de Kindle Paperwhite modellen hebben verschillende batterij leeft dan de basis Kindle -model . Levensduur van de batterij van de Kindle Fire is ongeveer negen uur . Het e - book reader kunt u ook toegang krijgen tot en het navigeren op het internet , bekijk video's van uw computer of internet en luister naar muziek . Levensduur van de batterij van de Kindle Paperwhite is ongeveer acht weken . Dit e - book reader bevat ook een backlight en internettoegang .
Kindle Fire HD

batterijduur De Kindle Fire HD 's is ongeveer 11 uur . Dit e - book reader kunt u ook toegang krijgen tot en het gebruik van het internet , video's bekijken en naar muziek luisteren . Streaming content , zoals films en muziek zal de totale levensduur van de batterij van de e - book reader 's sneller afnemen .
Kindle Fire HD 8.9

Net als de Kindle Fire HD , de Kindle Fire HD met een 8,9 - inch scherm stelt u in staat om toegang te krijgen en gebruik maken van internet , video's bekijken en naar muziek luisteren , maar de batterij van de e - book reader is ongeveer 10 uur . Levensduur van de batterij is afhankelijk van de inhoud die u bekijkt en uw internetgebruik evenals apparaat instellingen .
Zuinig

Om de levensduur van de batterij van uw Kindle te besparen , schakelt u draadloos het apparaat internet -optie door op "Menu | instellingen | Airplane Mode | Schakel . " ook als je Kindle bevat een backlight , de instellingen wijzigen door te tikken op het pictogram gloeilamp op de werkbalk Kindle en tikken op de " - " -knop tot instelling van de achtergrondverlichting te verlagen . Tik op de "Home "-knop om de helderheid instelling te verlaten . Bij het kijken naar video's of het luisteren naar muziek op je Kindle , sluit de AC- adapter van de e - book reader 's in plaats van het gebruiken van de batterij aan de macht van het apparaat .

Previous: No Next:
  ontsteken
·Welke indelingen Doe de Kindle…
·Ik kan geen bestanden verwijde…
·Hoe Page Numbers op Kindle 
·? Hoe te kiezen welke Kindle t…
·Wat heb je nodig voor een Kind…
·Hoe je account Credits op Amaz…
·Instructies over Boeken lezen …
·Hoe te wijzigen Adobe ePub naa…
·Hoe maak je een . PDF opslaan …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toshiba Satellite A75 - S211 Specificati…
·Harde schijven Compatibel met een HP Pav…
·Hoe maak je een 10 Base-T NIC kaart te i…
·Het ontwerp van Optical Computers 
·Hoe te Phoenix Award BIOS flash tool geb…
·Hoe de batterij vervangen voor een Micro…
·Hoe om te schakelen naar Outlet Power on…
·Welk type van videoformaat gebruik je om…
·Het upgraden van een computer Goedkope 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com