Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Wat is een audio- header op een moederbord ?
Een audio- header is een kleine haven kunt u vinden op bepaalde Intel- moederborden . Deze moederborden zijn bekend als "desktop boards . " De audio- header maakt het voor u mogelijk om high - definition audio op compatibele desktop boards ervaren . Begrijpen hoe de audio- header werkt is van cruciaal belang voor het installeren van alle hardware die de desktop bord verbindt doorheen. Intel Desktop Board

Intel desktop boards zijn voorzien van Intel's meest geavanceerde processors en ondersteuning voor DRAM dual inline memory modules sockets . De meeste Intel desktop boards ondersteunt maximaal 4 GB aan geheugen aan boord . Deze borden ondersteunen ook twee gigabit Ethernet-controllers , alsmede 2 USB 3 poorten en tot 12 USB 2 -poorten . Daarnaast is de raad ondersteunt 10 - kanaals high - definition audio . Dit audiosysteem wordt geleverd met zes analoge uitgangen . Als je ofwel meer USB-poorten of meer audio -poorten , kunt u een frontpaneel audio module aansluiten op de desktop bord .
Voorpaneel Audio Module

Een Intel voorzijde panel audio module is ontworpen om te passen in een 3,5 - inch drive bay , zoals gewoonlijk wordt gebruikt door een diskettestation . Haar microfoon en hoofdtelefoon aansluitingen ondersteunen high definition audio . Je sluit hem aan op de desktop bord via de audio- header . De module bevat twee koorden. De eerste van deze koorden levert stroom aan het apparaat van desktop boord , terwijl de tweede , geel -getipte kabel wordt aangesloten op de audio- header .
De Audioheader

de audio- header is een kleine , gele poort die zit op het moederbord . Het bevat 10 pinnen die zijn gerangschikt in groepen van twee . De pen zelf is modulair , waarbij elke set van pennen met elkaar verbonden . Als je de pin bekijken van overhead , zult u in staat om elke pin afzonderlijk te zien . U sluit het voorpaneel audio module om de pin door het gelijktrekken van de eerste pin aan het eerste gat op de connector en vervolgens naar beneden te drukken stevig .
Pins

Elke poort dient een uniek doel . Pinnen een en twee dienen als grond van de haven . Deze pennen voltooien van een elektrische schakeling die het mogelijk maakt informatie te stromen door de haven . Poorten vier en drie van de audio header -signaal van de computer dat het voorpaneel audio module is geïnstalleerd bij het aanzetten van de computer op , terwijl de havens vijf , zes en zeven testen de hoofdtelefoonaansluiting . Poorten negen en 10 testen de microfoonaansluiting . Port acht wordt niet gebruikt .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe de Memory Boards Vervang o…
·Hoe te Paint verwijderen van e…
·Beschrijf de verschillende soo…
·HP A405n Informatie 
·Hoe Computer Cases Pas 
·EMachines T3062 Specs 
·Wie zijn de twee mensen die de…
·HP Pavilion 7850 Specificaties…
·Hoe de Sony VGC LS computer op…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flip maken op een toetse…
·Hoe kom ik erachter Ink Levels op een HP…
·Digital Signage Strategies 
·Celeron 440 Vs . AMD 
·Hoe te Pull Up de Foto's op een SD-kaart…
·Wat doet een knipperend licht op een moe…
·Hoe een Kartonnen Stand Zorg 
·Veel voorkomende problemen met een PC 
·Hoe een muis synchroniseren naar een App…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com