Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Beschrijf de verschillende soorten van computers
Als je in de markt voor een computer , heb je veel keuzes tot je beschikking . U kunt kiezen voor de stabiliteit en de duurzaamheid van een desktop computer , of de draagbaarheid van een laptop . U kunt ook kiezen voor een lichtgewicht netbook als u van plan om op de gaan de hele tijd , of een server als u nodig hebt om grote hoeveelheden gegevens op te slaan . Desktop Computers

Desktop computers zijn ontworpen om te verblijven in een plaats en geven rekenkracht voor zowel thuis -en kantoorgebruikers . Degenen die in de markt voor een desktop computer moet kijken voor een met veel geheugen , omdat dat extra geheugen helpt de machine efficiënter te verrichten . Een grote harde schijf is belangrijk, ook al is het relatief eenvoudig om een extra harde schijf toevoegen aan een desktopcomputer desnoods .
Laptops

Laptops
zijn ontworpen om draagbaar , maar moderne laptops hebben vaak net zoveel macht als desktop computers . Dat maakt een goede laptop een geschikte vervanger voor een desktop computer voor gebruikers die verwachten te worden op de weg ten minste een deel van de tijd . Als u op zoek naar een laptop , kies degene met de grootste harde schijf capaciteit en de meeste geheugen je kunt veroorloven , omdat het toevoegen van geheugen en harde schijf ruimte om een ​​laptop kan een grotere uitdaging voor eindgebruikers dan hetzelfde te doen op een desktop computer .
Netbooks

Netbooks
zijn vergelijkbaar met laptops , maar ze zijn lichter , kleiner en meer draagbaar . Netbooks hebben meestal een schermgrootte van 10 tot 12 centimeter , en ze kunnen alleen een paar kilo weegt . Dat draagbaarheid maakt de netbook een uitstekende keuze voor diegenen die behoefte hebben om veel te reizen en in contact blijven . Een netbook komt meestal met ingebouwde draadloze netwerken , waardoor het gemakkelijk is om online via hotspots en traditionele draadloze netwerken te krijgen .
Servers

Computer servers
worden doorgaans gebruikt door bedrijven bestanden , software en andere gegevens. Servers hebben meestal een grotere opslagcapaciteit en meer geheugen dan zowel desktop of laptop computers , waardoor ze meer functies tegelijkertijd uitvoeren . Bovendien . servers bevatten in het algemeen een groot aantal harde schijven , en zij worden gevormd zodanig dat het uitvallen van een station niet zal resulteren in het verlies van gegevens . Wanneer gegevens redundantie wordt ingesteld op de server , kunnen exploitanten een defecte schijf eruit trekken en te vervangen door een nieuwe schijf met dezelfde capaciteit . De server opnieuw opgebouwd dan zijn opslag naar de nieuwe schijf bevatten .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te verbinden van een lapto…
·De standaard configuratie voor…
·Voordelen van gereviseerde Com…
·Wat is de Compaq Presario SR20…
·Hoe maak je een HP 6122 Demont…
·Hoe PC Kabels verbergen 
·Hoe te Run 3 monitoren op een …
·Hoe te Alienware Annuleren 
·Hoe Vergelijk Apple en HP Comp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een IBM ThinkPad Fan Error F…
·Zal Overclocking My Memory mijn pc snell…
·Radeon 32M Specificaties 
·Delen van een laptop 
·Hoe maak je een Cisco 3900 router resett…
·Hoe kan ik een iPod gebruiken? Collectie…
·Hoe de BIOS op een Asus P5Q3 bijwerken 
·Hoe maak je een Smart Globe Problemen 
·Hoe maak je een Xerox WorkCentre model M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com