Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Zal Overclocking My Memory mijn pc sneller ?
Na verloop van tijd , heeft random access memory snellere kloksnelheden van de eigen ontwikkelde . Maar wat dit betekent voor de gemiddelde computer gebruiker is niet altijd duidelijk . Velen vragen de vraag of sneller RAM maakt een verschil in rekensnelheid . Deze vraag komt als overklokken technologie heeft het mogelijk gebruikers aan het RAM overlock . Benchmark tests hebben aangetoond dat het RAM snelheid maakt een verschil , ook al is het in mindere verschil dan de snelheid van andere computeronderdelen . Rol van RAM

RAM
fungeert vooral als een holding locatie voor data die waarschijnlijk belangrijk worden tijdens een computergebruik proces . Processor van de computer werkt niet rechtstreeks toegang tot de harde schijf , maar de overdracht van gegevens in het RAM- modules . Als een programma wordt geopend , zal een grote hoeveelheid van het geheugen van de harde schijf in het RAM-geheugen worden overgebracht . Omdat RAM-modules zijn meestal sneller dan harde schijven , het bijhouden van de belangrijke geheugen in het RAM-geheugen kan de processor om toegang te krijgen sneller . Zo RAM fungeert als een soort intermediair tussen de harde schijf en de centrale verwerkingseenheid .
RAM Speed ​​

Sinds het RAM -geheugen slaat op een plek waar de CPU ermee moet er een vertraging tussen het moment waarop de processor vraagt ​​geheugen van de RAM en wanneer het aan de CPU geleverd in een bruikbaar formaat . Zo is de snelheid van een RAM-module bepaalt hoe snel het in staat is om toegang te krijgen tot informatie van de harde schijf en hoe snel het kan informatie leveren aan de CPU . De snelheid RAM wordt eerst gemeten door de " bus snelheid " dat is hoe snel de RAM een data verzoek " busbreedte , " dat is hoe snel dat verwerkte geheugen kan worden overgedragen naar de CPU kan verwerken . De daadwerkelijke snelheid van de gegevensoverdracht is een combinatie van de twee maatregelen .
Belang van RAM-snelheid

Toen RAM opties eerst begon uit te breiden , sneller RAM werd een belangrijke maat voor de snelheid van een computer . Hoe sneller de RAM , hoe sneller de gegevens kunnen worden bekeken. Hoewel het principe blijft hetzelfde , recente innovaties hebben het belang van RAM snelheid verminderd . Als RAM snelheden sneller zijn geworden , het RAM-geheugen is veel minder kans op een choke punt in een trage systeem. Moderne benchmarks hebben geconstateerd dat de gemiddelde RAM nog steeds minder snel dan sneller RAM te voeren , en heeft een effect op de uiteindelijke snelheid van een systeem , maar het verschil is gering .
Overclocking RAM
< br >

Bij het ​​overklokken van een systeem , de gebruiker heeft twee opties voor overklokken RAM . Men kan overklokken systeem-RAM of de RAM ingebouwd in de grafische kaart . In beide gevallen hebben de benchmark-tests blijkt een lichte verbetering in snelheid . Daarom moet worden dat overclocking RAM de prestaties van het systeem kan verhogen . Echter , het uiteindelijke effect van overklokken RAM is relatief gering . Een veel belangrijker bepaald systeem is de snelheid van de CPU en een veel belangrijker bepaald grafische is de snelheid van de grafische processor . Zo overklokken RAM zal de snelheid van een computer te verhogen , maar slechts in geringe mate .
Gevaren van Overclocking

Het proces van overklokken betekent inherent dat computeronderdelen zijn wordt uitgevoerd buiten hun normale parameters zoals beschreven door de fabrikant . Overklokken RAM betekent dat het is sneller dan het is ontworpen om running . Het resultaat is dat het extra warmte kan produceren , mogelijk schadelijk het RAM . Om deze reden , kan het heel belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat het RAM-geheugen wordt gecontroleerd op oververhitting of specifiek gekoeld met extra fans te verzekeren dat overklokken het RAM-geheugen niet vernietigen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een grafische adap…
·Geforce 6600 PCI - E Problemen…
·Stap-voor - stap installatie v…
·Hoe meer geheugen voor uw pc K…
·Hoe Video Bereken RAM 
·Nforce 4 Vs . NForce 5 
·Soorten Computer Memory Storag…
·Specificaties voor de Radeon H…
·Memory Verschillen tussen PC -…
  Related Articles
Zal ePub werken op een iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Western Digital Passport…
·Hoe Hook Up een scanner aan een laptop 
·Wordt een Power Supply Upgrade Nodig voo…
·Hoe maak je een HP NX6110 Demonteer 
·Zo verbindt een PC met een LG LCD door D…
·Hoe maak je extra harde schijven toevoeg…
·Wat is Fragmentatie en verschillende soo…
·Hoe maak je een 512 Mb geheugenkaart ins…
·Hoe vind ik de resolutie over een Toshib…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com